Trippeln 4/6 – Fredagstrippeln!

Dagens Trippel

Det är inget dåligt mys som står på bordet denna helgkväll. Från ungersk gulasch till slovensk snålhet och som avrundning en liten dagobert från sambans hemland. Det är landslagslir för hela slanten under fredagen när EM-uppladdning samsas med VM-kval.

Spelstopp: 19.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Ungern – Cypern: Ungern vinner och håller nollan @ 2,05

De ungerska soppsurplarna ska foga samman sina krafter inför sommarens EM-slutspel. Den forna stornationer har hamnat i en monstruös grupp där Tyskland, Frankrike och Portugal står för motståndet. I väntan på dessa mandomsprov ska Ungern vässa självförtroendet mot ett gäng som aldrig syns till i de stora mästerskapen.

Cypern slutade som väntat på den nedre halvan av sin kvalgrupp. Männen från Medelhavet lyckades med konststycket att hamna 20 poäng bakom gruppettan trots att bara tio matcher ingick i kvalspelet. Cyprioternas VM-kval under våren har ändå varit lite bättre då fyra pinnar inkasserats på tre rundor.

Till denna samling har Nikos Kostenoglou valt att låta sin stjärna Sotiriou stanna hemma för att istället testa det yngre gardet. Elva ur den gästande truppen väntar fortfarande på att nå upp i en handfull landskamper. Ungern har spelare av helt annan dignitet och erfarenhet. Här bör EM-fokuset fälla avgörandet. Cypern har nollats i fyra av sina senaste fem landskamper på främmande territorium.

Fler odds på Ungern – Cypern

Spel: Ungern vinner och håller nollan @ 2,05
Tävling: Landskamp
Plats: Szusza Ferenc Stadion
Tid: 20.00
TV: CMore

Slovenien – Gibraltar: Under 4,5 mål @ 1,65

Något EM-slipande är det inte tal om i slovenska Koper dit båda nationerna med enbart vänskapliga syften. Att Gibraltar skulle vara aktuella för ett mästerskap har aldrig funnits på kartan och kommer heller inte att göra det. De rödvita gästerna har dock lärt sig att vinna fotbollsmatcher på sistone tack vare konceptet Nations League där man får möta blåbär i sin egen storlek.

Slovenien gjorde ett riktigt slätstruktet kval, man får inte bättre chanser än vad Janne Oblak och hans vänner serverades. Nordmakedonien ska man inte ha före sig, det är helt enkelt för svagt. Närmast kommer slovenerna från ett möte med, just det, Nordmakedonien. Janne Oblaks tisdagsdejt med Goran Pandev var en del av den rödgula EM-uppladdningen och slutade 1-1.

Den slovenska målskillnaden på EM-kvalets fem hemmamatcher landade på 7-4, trots att Lewandowski och såna goa gubbar kom till Balkan. Mot Gibraltar ska givetvis värdarnas nolla hållas intakt men det är knappast tal om något målkalas. Den väl tilltagna linan måste testas för ett underspel.

Fler odds på Slovenien – Gibraltar

Spel: Under 4,5 mål @ 1,65
Tävling: Landskamp
Plats: The stadium Koper
Tid: 20.45
TV: CMore

Brasilien – Ecuador: Brasilien -1,5 @ 1,78

Äntligen! Lite jäklar anamma med tävling på agendan! Fotbollens själsliga hemland kan man alltid lita på, här är det full sula när VM-kvalet är i full gång. Fyra omgångar har avverkats för sydamerikanerna när Ecuador fått en prima start och vunnit tre duster. 6-1 mot Colombia i höstas är siffror som talar för sig själva.

Brasiliens siffror behöver inte heller några långa utläggningar efter sig. Fyra matcher, fyra segrar, tre nollor. Pang, pang, pang. Borta mot Uruguay senast visade mesta världsmästarna hur löjligt dominanta de är på den sydamerikanska kontinenten. Cavani och company tilläts inte ens skjuta ett skott mot den gulgröna buren.

Brasilien har vunnit med minst två bollar i alla kvalkamper utom en och den sviten bör knappast försämras mot Ecuador. Den där 6-1-slakten mot Colombia var en dubbelparantes, dels var kaffeodlarna klappkassa och dels är Ecuador ett helt annat lag på bortabana. Brasilien har aldrig någonsin tappat poäng i en kvalmatch på hemmaplan mot Ecuador. 2-0 blev det senast dessa herrskap strålade samman i detta sammanhang. Jag tror att brassarna brassar på igen.

Fler odds på Brasilien – Ecuador

Spel: Brasilien -1,5 @ 1,78
Tävling: VM-kval
Plats: Estádio José Pinheiro Borda
Tid: 02.30
TV: Viaplay

Trippeln

Ungern – Cypern: Ungern vinner och håller nollan @ 2,05
Slovenien – Gibraltar: Under 4,5 mål @ 1,65
Brasilien – Ecuador: Brasilien -1,5 @  1,78

Totalt odds: 6,02

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100