Trippeln 4/9 – Härlig VM-kvalstrippel

Dagens Trippel

Det ska spelas en hel drös med VM-kvalmatcher under lördagen och vi har valt ut tre spännande bidrag på vår trippel. Ett klart förbättrat Luxemburg åker till Stadion Rajko Mitic för att tampas med Serbien och innan vi avrundar med derbyt mellan Färöarna och Danmark ska vi titta till mötet mellan Israel och Österrike. Framåt!

Spelstopp: 17:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Serbien – Luxemburg: Luxemburg +2 @ 2,13

Serbien stötte på Luxemburg så sent som i EM-kvalet och även om det blev två raka segrar hade serberna stundtals problem i båda matcherna. 2-1-segern borta mot Azerbajdzjan i den senaste VM-kvalmatchen var heller ingen övertygande insats från serberna som har problem när de förväntas föra matchbilden. Det är problem som vi tror kan uppenbaras på nytt när Luxemburg ånyo kommer på besök i Belgrad. Veljko Birmancevic och hans lagkamrater blir uppmålade som extremt stora favoriter av oddsmakarna och det ämnar vi att ta betalt för.

Luxemburg är minst en nivå bättre nu än senast de ställdes mot Serbien och det har inte minst synts i inledningen av VM-kvalet. Segrar mot både Irland och Azerbajdzjan imponerar och däremellan har gästerna också hunnit med att stå upp väldigt bra mot Portugal. Faktum är att Luxemburg är med i kampen om andraplatsen bakom portugiserna och räkna med att lilleputtlandet kommer att sälja sig dyrt i den serbiska huvudstaden. Kvalitet finns i lirare som Rodrigues och bröderna Thill, spelare som på egen hand kan såra värdnationen. 

Luxemburg +2 (trevägs) till 2,13 innebär att gästerna har råd att torska med ett mål för att spelet ska rättas grönt och det känns klart spelvärt på förhand. 

Fler odds på Serbien – Luxemburg >

Spel: Luxemburg +2 @ 2,13
Tävling: VM-kval
Plats: Stadion Rajko Mitic
Tid: 18:00
TV: C MORE Stream

Israel – Österrike: Båda lagen gör mål @ 1,89

Israel hade inga problem med att betvinga Färöarna senast (4-0) och i vanlig ordning fanns en viss Eran Zahavi med i målprotokollet. Anfallarens hattrick banade väg för trepoängaren och får han för stora ytor att operera på kommer det att smälla i österrikarnas kasse. Uppbackad av finurliga lirare som Dabbur, Natkho och Solomon går det heller ingen nöd på leveransen fram till Zahavi och vi har i ärlighetens namn svårt att se Österrike lämna Sammy Ofer Stadium med en hållen nolla.

Israel får dock se upp med som väntar åt andra hållet. Ett Österrike på halvfart slog enkelt Moldavien med 2-0 på bortaplan efter att Marko Arnautovic bidragit med en balja och en assist. När anfallaren är på humör finns det få försvarare i världen som kan stoppa honom. Alaba, Laimer och Baumgartner är andra spelare som kan bidra med poäng i offensiv riktning. Visst ska Österrike gälla som favoriter i Haifa, men uppgiften kommer inte att bli enkel. Istället för att titta mot den raka tvåan väljer vi att fokusera på ett målspel denna afton.

Med så mycket offensiv spets i båda lagen ligger en del mål i luften och när vi får fina 1,89 på att båda lagen gör mål finns ingen anledning att tveka. 

Fler odds på Israel – Österrike >

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,89
Tävling: VM-kval
Plats: Sammy Ofer Stadium
Tid: 20:45
TV: C MORE Stream

Färöarna – Danmark: Danmark -2 @ 1,90

Derbydags på Färöarna där värdnationen välkomnar Danmark till Tórsvollur i Torshavn! På sin hemmabana torskade Håkan Ericson och hans adepter klart senast mot Israel (0-4) och denna lördag väntar en minst sagt tuffare opponent i huvudstaden. Den svenske förbundskaptenen har för all del utvecklat detta Färöarna som numera inte slås tillbaka hur som helst, men det skiljer fortfarande en väldans massa upp till Danmarks nivå. Även om Färöarna väljer att sätta elva man på egen planhalva är det bara en tidsfråga innan danskarna spräckt nollan på konstgräset. 

Kasper Hjulmands mannar körde över Skottland de första 20 minuterna och efter 2-0 kunde de rödvita växla ner i eco-drive och spara på krafterna resten av matchen. Om Håkan Ericson förtjänar beröm för hur han utvecklat Färöarna förtjänar Hjulmand minst en lika stor portion cred för hur han tagit Danmark till nästa nivå. Insatserna i EM sitter fortfarande färskt på näthinnan och när gästerna rör vid gaspedalen kommer Färöarna få enorma problem med att hänga med i matchen. 

Danmark -2 (trevägs) må vara en småtuff lina på bortaplan, men å andra sidan bör klasskillnaden vara så pass stor att linan är täckt relativt tidigt i matchen. Danskarna vinner med minst tre bollar

Fler odds på Färöarna – Danmark >

Spel: Danmark -2 @ 1,90
Tävling: VM-kval
Plats: Tórsvollur
Tid: 20:45
TV: Sportkanalen, C MORE Stream

Trippeln

Serbien – Luxemburg: Luxemburg +2 @ 2,13
Israel – Österrike: Båda lagen gör mål @ 1,89
Färöarna – Danmark: Danmark -2 @ 1,90

Totalt odds: 7,64

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100