Trippeln 5/1 – Tisdagens trevliga trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi har sannerligen blivit bortskämda med ett maxat spelutbud under december månad så det är dags att dra en smula i handbromsen. Att kliva ner på det undre lagret i Alladins ask behöver absolut inte betyda att man inte hittar nåt gott, det vet alla vi som älskar punschpraliner.

Spelstopp: 16:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Konyaspor – Galatasaray: Galatasaray -0,5 @ 2,01

Fler odds på Konyaspor – Galatasaray

Tisdagens tripp genom ett vintrigt Europa tar sin början nere i Turkiet. Högsta serien har nått fram till omgång 16 när mitten tar emot toppen i Konya. Värdföreningen följde upp krysset hemma mot mittenkollegan Rizespor med att torska borta mot strået vassare Hatayspor senast. Nu väntar en av säsongens mustigaste uppgifter för Konyaspor.

Galatasaray nosar på ännu en turkisk titel, gästerna ligger med i racet om Süper Lig och endast en pinne fattas upp till ledande Besiktas. Gala har prima vinterform med sju pinnar på de senaste tre rundorna, när Trabzonspor besegrades med ett par bollar på bortabana var det lirande legendaren Arda Turan som visade vägen.

När Istanbuls rödgula representant besökte denna arena förra säsongen slutade uppgörelsen 3-0 till Galatasaray. Med tanke på formen hos gästerna kan det mycket väl bli något liknande denna tisdagseftermiddag. Killarna från Konya har hela nio gubbar uppsatta på listan över saknade/osäkra kort samtidigt som Gala saknar i princip lika många när Turan, Klinic samt Marcao samtliga är avstängda. Gästernas bredd fäller avgörandet, tvåan är finfin till cirkus dubbeldeg i profit.

Fler odds på Konyaspor – Galatasaray

Spel: Galatasaray -0,5 @ 2,01
Tävling: Süper Lig
Plats: Konya Buyuksehir Belediye Stadium
Tid: 17.00
TV: –

Tottenham – Brentford: Tottenham -1,5 @ 2,40

Fler odds på Tottenham – Brentford

London är nästa stad till rakning när det vankas derby mellan två föreningar av väsensskild dignitet. Brentford hör som bekant hemma i The Championship där Pontus Jansson och hans vänner gör ett bra jobb i toppen av tabellen. 1-0 hemma mot Newcastle i föregående runda av EFL Cup satt fint för The Bees som dock har en helt annan uppgift framför sig nu.

Tottenham slog ut Stoke i kvartsfinalen när José Mourinho mönstrade ett PL-mässigt manskap. Harry Kane startade som centertank och målade planenligt mot The Potters, Lloris, Son, Sissoko och Dier beträdde dessutom mattan på Bet365 Stadium när Spurs inkasserade en enkel 3-1-triumf.

När Brentford besökte Bet365 Stadium fick de stryk av Stoke, det säger något om klasskillnaden som är att vänta på Tottenham Hotspur Stadium. Spurs har har vunnit fem av sina sex senaste tävlingsmatcher i London, samtliga med minst två måls marginal. Det de liljevita löste mot Manchester City och Arsenal ska tveklöst fixas även mot Ponne och company till god avkastning.

Fler odds på Tottenham – Brentford

Spel: Tottenham -1,5 @ 2,40
Tävling: EFL Cup
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
Tid: 20.45
TV: Viaplay, V Sport Premium

TOP Oss – Jong Ajax: Båda lagen gör mål @ 1,46

Tisdagen gör sorti i tulpanernas rike där inget mindre än Eerste Divisie står på agendan. Det vankas möte mellan tabellgrannar i mitten av tabellen i Hollands näst högsta serie när Heesen Yachts Stadion slår upp sina portar för en kvällsmacka. 22 pinnar vardera finns att syna när 17 omgångar lagts under bussen.

Jong Ajax är ett lika frejdigt gäng som moderklubben i Amsterdam. Gästerna snittar två insläppta strutar per runda och gör nästan lika många kassar framåt. Ynglingarna från huvudstaden kommer dessvärre till Nord-Brabant med knackig form då senaste segern inföll sig i början av november.

För att finna senaste gången Jong Ajax inte både gjorde och släppte in mål måste bandet backas ytterligare, det är över tre månader sedan en sådan katastrof inträffade. Gästerna har elva raka matcher med mål i bägge burar. TOP Oss tillämpar inte lika öppna spjäll som armén från Amsterdam men värdarna brukar finna sig i att dansa med i den generösa baletten. Senaste två motsvarande möten har slutat 2-1 till TOP Oss. Det holländska målspelet är bästa sättet att göra tisdagens trippel komplett.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,46
Tävling: Eerste Divisie
Plats: Heesen Yachts Stadion 
Tid: 21.00
TV: –

Trippeln

Konyaspor – Galatasaray: Galatasaray -0,5 @ 2,01
Tottenham – Brentford: Tottenham -1,5 @ 2,40
TOP Oss – Jong Ajax: Båda lagen gör mål @ 1,46

Totalt odds: 7,04

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 4 januari, 2021