bet365

Trippeln 5/5 – Onsdagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Portugals finaste fotbollsrum har nått fram till sitt upplopp då Sporting Lissabon kopplat greppet. Flest lystna blickar lär trots allt riktas mot London där det vankas retur i semifinalen av Champions League. Chelsea och Real Madrid ska göra upp på Stamford Bridge efter att första fighten slutade 1-1.

Spelstopp: 19:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Braga – Pacos Ferreira: Braga(-1) @ 2,52

Portugals högsta serie har avverkat 30 av sina 34 omgångar inför onsdagskvällen. I den nordligaste delen av strandraggarnas rike innebär denna afton ett möte mellan tabellgrannar. Om inget oförutsett sker under upploppet kommer både Braga och Pacos Ferreira att få kvala till nya Europa Conference League.

Värdföreningen är tio pinnar rikare än gästerna men har likväl ett glapp på åtta poäng upp till topptrion. Braga kommer närmast från ett nesligt nederlag med uddamålet borta mot Maritimo trots att de så kallade Ärkebiskoparna dominerade all tänkbar statistik. Hemma i stiftet har Carvalhal och company desto goda självförtroende efter seger i tio av 15 fighter.

Pacos Ferreira har lagt ankare på femteplatsen och lär stanna där hela vägen in i kaklet. De grönklädda bävrarna har synnerligen svag trend i sitt bortaspel, sex raka poängtapp varav fem är rena förluster. Samtliga fem nederlag har innehållit en differens på minst två bollar. Fyra av de senaste sex inbördes har också slutat med minst två måls segermarginal för Braga.

Spel: Braga(-1) @ 2,52
Tävling: Primeira Liga
Plats: Estádio Municipal de Braga
Tid: 20.00
TV: –

Chelsea – Real Madrid: Under 2,5 mål @ 1,72

Fler odds på Chelsea – Real Madrid

Kvällens självklara karamell hämtas från de brittiska öarna där det andra av Champions League-finalens lag ska koras. Det första mötet var en smula överraskande på så vis att Chelsea tog tag i taktpinnen med urkraft. Engelsmännens 1-0-ledning signerades Pulisic innan Benzemas konstmål högg in slutresultatet.

Båda målen i första akten på spansk mark skedde i den första halvleken. Andra halvlek var påtagligt sömnig då båda lagen föreföll nöjda med oavgjort resultat. Ställningskriget från Madrid lär fortsätta i London, här är det inte tal om risktagande svängdörrsfotboll. Real Madrid var tämligen tandlösa senast och får hoppas på ny briljans från fransosen i fronten. Chelsea är vidare vid 0-0 så Thomas Tuchels solida defensiv lär stålsätta sig.

Fem av Real Madrid sex senaste tävlingsmatcher har hållit sig under den aktuella linan. Tre av dessa har till och med slutat 0-0. Vad gäller Chelseas senaste sex tävlingsmatcher har samtliga hållit sig under den aktuella linan. Att förra veckans två strutar trumfas i returen är föga troligt. 1/0-0/1.

Fler odds på Chelsea – Real Madrid

Spel: Under 2,5 mål @ 1,72
Tävling: Champions League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 21.00
TV: TV6, Viaplay, V Sport Premium, V Sport Ultra

Rio Ave – Sporting Lissabon: Bortaseger @ 1,71

Åter till det portugisiska finrummet där Sporting Lissabon ska försöka befästa sin serieledning. Lejonen från huvudstaden har sex poängs försprång gentemot tvåan Porto när fyra omgångar återstår. De grönvita gästerna kommer närmast från en i raden av stabila prestationer där National fick smaka 2-0-kaka av Goncalves och company.

Rio Ave är fjärran från de åtråvärda placeringarna i Primeira Liga. Värdföreningen slåss för fortsatt existens i högsta serien och har endast två poängs övertag gentemot bottentrion. Rio Ave kommer närmast från ett blekt och mållöst kryss mot Portimonense och trenden talar sitt tydliga språk.

Värdarna i Vila do Conde har åtta raka ligamatcher utan smak av segerns sötma och föga talar för ett trendbrott mot Sporting Lissabon. Lejonen har varit rena urdjuren på resande tass, 12-3-0 är siffror som anstår en seriesegrare. De senaste sju motsvarande mötena bär facit 1-1-5 och med motivation på båda sidor är det lätt att välja väg. Priser kring 1,70 på tvåan är tacksamma.

Spel: Bortaseger @ 1,71
Tävling: Primeira Liga
Plats: Estádio do Rio Ave
Tid: 22.15
TV: –

Trippeln

Braga – Pacos Ferreira: Braga(-1) @ 2,52
Chelsea – Real Madrid: Under 2,5 mål @ 1,72
Rio Ave – Sporting Lissabon: Bortaseger @ 1,71

Totalt odds: 7,41

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 4 maj, 2021