Trippeln 6/12 – Sista allsvenska trippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Tyvärr är det slut på vår inhemska liga när denna vecka är över. Endast finaldagen är kvar, under söndagen ska agnarna skiljas från vetet i både botten och toppen av tabellen. Stockholm, Småland och Halland är spelplatser på dagens bästa speltips.

Spelstopp: 14:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Djurgården – Varbergs BoIS: Över 2,5 mål @ 1,76

Fler odds på Djurgården – Varbergs BoIS

Tele2 Arena i huvudstaden agerar startskott på kupongen men inte på dagen, samtliga matcher i Allsvenskans sista omgång liras parallellt. Djurgården jagar en Europaplats, vägen dit går via en trepoängare mot Varberg samtidigt som ett par resultat på andra arenor studsar åt rätt håll för de regerande mästarna.

DIF segrade med 3-0 borta mot Kalmar en följde upp med ett 2-1-nederlag mot Mjällby, något som kan stå blåränderna svindyrt när tabellen summeras. Varbergs BoIS har följt upp goda resultat flera gånger om den senaste tiden. Hallänningarna kommer till Stockholm med tre raka triumfer i ryggsäcken.

Samtliga tre grönsvarta segrar har varit målrika, 5-2 mot Bajen, 4-0 mot Östersund samt senast 3-2 mot Malmö FF. Djurgården har också täckt den aktuella mållinan i fyra av sina senaste fem tävlingsmatcher. Djurgården vann med 2-1 borta mot Varberg i augusti, något liknande är att vänta nu när gästerna saknar sin kapten Selmani.

Fler odds på Djurgården – Varbergs BoIS

Spel: Över 2,5 mål @ 1,76
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 14.30
TV: Dplay

Falkenbergs FF – Mjällby AIF: Falkenbergs FF -0,5 @ 2,21

Fler odds på Falkenbergs FF – Mjällby AIF

Hallands näst bästa lag har hemmamatch och slåss för fortsatt existens i högsta serien. Förra året räddades Falkenbergs FF kvar i Allsvenskan när frälsaren Nsima Peter visade framfötterna i säsongens sista skälvande sekunder. Nu sitter den gode Peter på botbänken hos FFF som behöver vinna samtidigt som Kalmar torskar om hallänningarna ska få kvala.

Mjällby AIF har gjort en fenomenal säsong som nykomling. Sjätte plats framför storheter som AIK, Hammarby och IFK Göteborg smakar mummafågel på läpparna hos Listerlandets stolthet. Övre halvan är redan cementerad för de gulsvarta gästerna som bör stå sig slätt vad gäller motivation under söndagen.

Förutom att spelarna i bortalaget inte är maxmotiverade skall sägas att tränaren Marcus Lantz gör sin sista match som gulsvart boss. Medan Hasse Eklund står på andra sidan med hjärtat i handen för att lotsa laget vid havet mot en ljus framtid i symbios. Falkenberg vann borta mot Mjällby och ska helt klart liras till detta höga odds i motivationsfaktorns namn.

Fler odds på Falkenbergs FF – Mjällby AIF

Spel: Falkenbergs FF -0,5 @ 2,21
Tävling: Allsvenskan
Plats: Falcon Alkoholfri Arena
Tid: 14.30
TV: Dplay

Kalmar FF – BK Häcken: Kalmar FF +0,5 @ 1,77

Fler odds Kalmar FF – BK Häcken

Sist och absolut inte minst ska det intrikata mötet i östra Småland avhandlas. Kalmar FF slåss för att få kvala sig kvar i finrummet samtidigt som BK Häcken jagar en Europaplats. Getingarna från Hisingen ligger på den åtråvärda tredjeplatsen och flåsas i nacken av IFK Norrköping samt Djurgården. Närmast kommer gästerna från en 3-0-triumf hemma mot Örebro men på bortabana har Andreas Alms armé fem raka allsvenska kamper utan vinst.

Kalmar FF har rest sig i grevens tid och ser ut att undvika direkt degradering till Superettan. Smålänningarna står noterade för den färska formen 2-2-1 efter den livsviktiga viktorian mot AIK på nationalarenan i Solna. Minst en pinne behöver hemmalaget i sista matchen för att få kvala.

Kalmar FF är okända för sin värdelösa svit på Guldfågeln Arena men samtidigt har BK Häcken varit ruggigt svaga på främmande territorium denna höst. KFF vann med 2-0 när dessa herrskap möttes på Hisingen och med maximal motivation bör Nannes mannar åtminstone bärga en pinne “trots” hemmaplan.

Fler odds Kalmar FF – BK Häcken

Spel: Kalmar +0,5 @ 1,77
Tävling: Allsvenskan
Plats: Guldfågeln Arena
Tid: 14.30
TV: Dplay

Trippeln

Djurgården – Varbergs BoIS: Över 2,5 mål @ 1,76
Falkenbergs FF – Mjällby AIF: Falkenbergs FF -0,5 @ 2,21
Kalmar FF – BK Häcken: Kalmar FF +0,5 @ 1,77

Totalt odds: 6,88

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 5 december, 2020