Trippeln 7/10 – Landslagstrippel med målfokus!

Dagens Trippel

Onsdagskvällen serverar ett smörgåsbord av landskamper runt om i Europa. Somliga stornationer ser ut att övervärderas medan det motsatta gäller för andra. Ostronen på smörgåsbordet är framplockade för att baka samman ett spelvärt odds!

Spelstopp: 17:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Danmark – Färöarna: Danmark Över 2,5 mål @ 1,77

Fler odds på Danmark – Färöarna

Vårt södra grannland är första destination och där är det en prestigefull landskamp som står på agendan i Herning. Färöarna är en självstyrande nation men ingår fortfarande i det danska kungariket. Håkan Ericsons adepter tog en historisk skalp i september då Färöarna vann två tävlingslandskamper på raken i Nations League. Det var mot Malta och Andorra, nationer fjärran från onsdagens värdlag.

Danmark lirade oavgjort mot England i sin senaste landskamp och på rödvit mark är våra grannar en maktfaktor oavsett tävlings- eller träningskaraktär på matcherna. En ynka batalj i det rödvita riket har Christian Eriksen och company förlorat sett till de senaste fyra åren, det var mot världsettan Belgien.

På tal om världsrankingen skiljer det 92 placeringar mellan onsdagens kombattanter. Danmark är jordklotets tionde starkaste fotbollsnation medan Färöarna återfinns på plats 102. De besökande blåbären har släppt in minst tre bollar i fyra av sina senaste fem bortamatcher, endast mot Andorra hölls jämna steg. Att danskarna manglar in minst tre bollar i detta själsliga derby är nära förestående.

Fler odds på Danmark – Färöarna

Spel: Över 2,5 mål @ 1,77
Tävling: Landskamp
Plats: MCH Arena
Tid: 18.00
TV: –

Italien – Moldavien: Under 4,5 mål @ 1,66

Fler odds på Italien – Modavien

Flärdfulla Florens arrangerar mötet mellan Italien och Moldavien på Stadio Artemio Franchi. Italien har gått från klarhet till klarhet under ledning av ikonen Roberto Mancini. Gli Azzurri är obesegrade sedan resan till Portugal hösten 2018. Närmast kommer Mancinis mannar från en meriterande viktoria borta mot Nederländerna i Nations League, Inters mittfältare Barella fällde avgörandet i tulpanriket.

Moldavien tillhör de så kallade blåbärsnationerna men det råder ingen tvekan om att stora steg tagits senaste åren. De blågulröda besökarna har tio raka landskamper utan smak av segerns sötma men jämna steg har hållit mot en rad digniteter. Att förlora med uddamålet borta mot regerande världsmästarna är en stor fjäder i öststatarhatten.

Utklassning är inte att vänta i Florens även om Italien bör vinna dusten med en eller ett par bollar. I tolv raka landskamper har Moldavien täckt linan på max fyra mål. Förlust med 1-0 mot Sverige och 2-1 mot Frankrike finns att syna inom detta spann. 13 av Italiens 15 senaste landskamper i stöveln har varit tillräckligt målsnåla för att täcka nämnda spelkrav, endast Liechtenstein och Armenien har tillintetgjorts av Gli Azzurri. Underspelet är tilltalande.

Fler odds på Italien – Modavien

Spel: Under 4,5 mål @ 1,66 
Tävling: Landskamp
Plats: Stadio Artemio Franchi
Tid: 20.45
TV: –

Frankrike – Ukraina: Ukraina Över 0,5 mål @ 2,06

Fler odds på Frankrike – Ukraina

Kvällens jämnaste skägg är att vänta i baguettens förlovade land. Ukraina har påbörjat en ny storhetstid sedan legendaren Andriy Shevchenko klev in som förbundskapten. Innan de blågula fick på pumpen borta mot Spanien vid senaste samlingen hade Ukraina 13 raka landskamper utan något nederlag. Spelare som Yarmolenko, Malinovskiy och Yaremchuk har vållat problem för stora nationer som Portugal och Schweiz.

Frankrike är regerande världsmästare med bibehållen kräm i pumpen, Les Bleus har en förlustfri svit som löper över nio matcher efter nederlaget borta mot Turkiet sommaren 2019. Didier Deschamps blåklädda maskin kommer närmast från en 4-2-triumf i Nations League där Kroatien tvingades vika in hovarna när Antoine Griezmann visade framfötterna.

När de franska virvelvindarna väller fram på kanterna öppnas ytor bakåt, något som betydligt mindre bemedlade motståndare än Ukraina lyckats profitera på. I fyra av Les Bleus senaste fem matcher på hemmaplan har motståndarna hittat in i den blå buren. Kunde Moldavien och Albanien måla på Mandanda respektive Lloris ska även Ukraina ha pangchans till detta.

Fler odds på Frankrike – Ukraina

Spel: Ukraina Över 0,5 mål @ 2,06
Tävling: Landskamp
Plats: Stade de France
Tid: 21.10
TV: –

Trippeln

Danmark – Färöarna: Danmark Över 2,5 mål @ 1,77
Italien – Moldavien: Under 4,5 mål @ 1,66 
Frankrike – Ukraina: Ukraina Över 0,5 mål @ 2,06

Totalt odds: 6,05

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100