Trippeln 8/10 – Torsdagstrippel med landslagsfokus!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Landslagsveckan rullar vidare under torsdagskvällen då det är dags för Sverige att kliva in i handlingen. Blågult reser till Ryssland för att tampas med Dzyuba och company i en uppladdning inför Nations League. Brittiskt derby finns också på agendan. En spelvärd trippel kryddar kvällen.

Spelstopp: 18:14

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Ryssland – Sverige: Hemmaseger @ 2,28

Fler odds på Ryssland – Sverige

Mother Russia är första destination under Sveriges landslagssamling som innehåller tre kamper inom loppet av sju dagar. Blågult har besökt det väldiga landet i öst vid två tillfällen tidigare de senaste fem åren. I EM-kvalet 2015 fick Erik Hamrén sina fiskar varma av centertanken Dzyuba som gjorde matchens enda mål. I Nations League 2018 gnetade sig Janne Andersson till ett mållöst kryss.

Jannes gäng reser till Moskva något rumphuggna efter dubbla nederlag på Friends Arena, varken mot Frankrike eller Portugal förmådde de blågula att peta in någon boll i rätt bur. Det förbenade coronaviruset sätter nu stopp för Sveriges nya älskling Dejan Kulusevski som sitter i italiensk karantän, detsamma gäller Ludde Augustinsson i Bremen. De gästande skandinaverna kliver in på Arena CSKA med rena B-laget som huserar Sebbe Holmén, Carl Starfelt och Gurra Svensson.

Ryssland har en starkare trupp än Sverige och under ledning av VM-succétränaren Stanislav Cherchesov har värdnationen fortsatt imponera stort efter slutspelet på hemmaplan sommaren 2018. Ryssarna har vunnit tio av sina elva senaste matcher, enda plumpen kom mot VM-trean Belgien. Målmonstret Dzyuba skuggar norrbaggen Håland i Nations Leagues skytteliga och han lär vara synnerligen besvärlig för svenskarna. Lägg bort hjärtat och lira den spelvärda ettan.

Fler odds på Ryssland – Sverige

Spel: Hemmaseger @ 2,28
Tävling: Landskamp
Plats: Arena CSKA
Tid: 18.15
TV: TV12/CMore

Norge – Serbien: Båda lagen gör mål @ 1,87

Fler odds på Norge – Serbien

Janne Anderssons gamla hantlangare Lasse Lagerbäck har slutat vara grå och tråkig. Lars har kastat sitt bussparkerarkort i Skagerrak av hänsyn till den offensiva kraft som finns i Norge nuförtiden. Det går helt enkelt inte att spela grisfotboll med ett lag som består av underbarn vid namn Martin Ödegaard och Erling Braut Håland. Baggarna kommer närmast från en 5-1-fest borta mot Nordirland där Håland och hans kumpan Sörloth satte två strutar var.

Playoffmötet med Serbien i kampen om en EM-biljett lär bli en klurig nöt för Lagerbäck och hans underbarn. Boysen från Balkan anländer till Oslo med gott gry efter endast ett nederlag sett till de senaste sju landskamperna, enda plumpen kom borta mot Ryssland och det är som tidigare sagt inget att skämmas över.

Sju av Serbiens senaste åtta tävlingsmatcher har innehållit baljor i både den egna och motståndarnas målbur. För Norges del visar statistiken samma visa sett till sex av de senaste sju striderna. Baggarna lirade 3-3 när Sverige kom till Ullevål i EM-kvalet, det kan mycket väl återupprepas när Håland och Mitrovic trummar igång på varsitt håll. Lita på att Lagerbäck slipat bort grådassigheten ur sin gamla tråkpärm.

Fler odds på Norge – Serbien

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,87
Tävling: EM-playoff
Plats: Ullevål
Tid: 20.45
TV: CMore

England – Wales: Wales Under 0,5 mål @ 1,80

Fler odds på England -Wales

Torsdagskvällen tar sin ståndaktiga ände på maffiga Wembley Stadium i London. Detta brittiska derby handlar om ära och prestige, båda lagen är glada över att det inte är någon större tävlingskaraktär. Wales saknar sin storstjärna Gareth Bale plus nyckelfigurerna Joe Allen och Hal Robson-Kanu.

England har sina egna problem i form av de tindrande flåbusarna Phil Foden och Mason Greenwood. Gareth Southgate har låtit den pilska duon stanna hemma i Manchester och tindra klart till förmån för debutanterna Dominic Calvert-Lewin och Harvey Barnes.

Engelsmännen är rättmätiga storfavoriter med tanke på den enorma klasskillnad som råder på trupperna, i synnerhet när Gareth Bale icke medverkar. Att varken Bale, Robson-Kanu eller Vokes medverkar i offensiven gör gästerna tämligen uddlösa. England har hållit nollan fem matcher på raken och med dagens ingångsvärden är den trenden ohotad.

Fler odds på England -Wales

Spel: Wales Under 0,5 mål @ 1,80
Tävling: Landskamp
Plats: Wembley Stadium
Tid: 21.00
TV: CMore

Trippeln

Ryssland – Sverige: Hemmaseger @ 2,28
Norge – Serbien: Båda lagen gör mål @ 1,87
England – Wales: Wales Under 0,5 mål @ 1,80

Totalt odds: 7,67

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 7 oktober, 2020