Trippeln 8/12 – Triss i CL-målkalas!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är vemodigt men vackert att Champions League går in i gruppspelets sista runda denna tisdagsafton. Ryssland, Tyskland och Frankrike är destinationer när vi fokuserar på synnerligen målglada gäng som förväntas stänga hösten med flaggan i topp.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Zenit S:t Petersburg – Borussia Dortmund: Båda lagen gör mål @ 1,65

Tisdagskvällen inleds med ett möte som bör bli tämligen avslappnat. Borussia Dortmund är redan klara för slutspelet samtidigt som Zenit S:t Petersburg säkrat den mindre angenäma jumboplatsen i gruppen. Ryssarna har varit svaga på resande tass men spjärnat emot på ett dugligt vis hemma i moderlandet.

Borussia Dortmund bärgade 1-1 hemma mot Lazio senast, därmed står tyskarna på tio poäng efter fem omgångar och kan defilera hem sin biljett till vårens slutspel. Skadesituationen är prekär hos de gulsvarta som ser ut att tvingas avvara både Håland, Guerreiro, Delaney och Meunier.

När det inte finns något att spela för är det mer troligt att det rasslar lite extra i nätmaskorna än att det blir någon avslagen tillställning. Dortmund har liksom inte i sitt DNA att lira 0-0. Gästerna har tre raka tävlingsmatcher med mål i både egen och motståndarens bur. Zenit målade på båda Lazio och Club Brügge här hemma, tio av de senaste elva tävlingsmatcherna på Gazprom Arena har uppfyllt de aktuella kraven.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,65
Tävling: Champions League
Plats: Gazprom Arena
Tid: 18.55
TV: Viaplay, V Football

RB Leipzig – Manchester U: Över 3,5 mål @ 2,53

På tal om att ha nätrassel i sitt DNA kommer vi osökt till kvällens andra tyska bidrag. RB Leipzig följde upp sin vitala 4-3-viktoria mot Istanbul Basaksehir i Champions League med att åka hem till Bayern München och lira 3-3. “De flygande tjurarna” hade regerande CL-mästarna mot repet vid två tillfällen när en pånyttfödd Emil Forsberg bidrog med både mål och assist.

Manchester United är också ett svängigt gäng, britterna följde upp den tunga 3-1-förlusten hemma mot PSG genom att segra med samma siffror borta mot West Ham i helgens Premier League. Ole Gunnar Solskjaers sällskap toppar den snortighta CL-gruppen på samma poäng som tvåan från Paris och trean Leipzig.

Manchester United går vidare vid minst ett oavgjort resultat på Red Bull Arena, att döma av hemmamötet mot tyskarna bör den saken vara inom räckhåll. 5-0 vann The Red Devils med när Tjurarna besökte Old Trafford, det är dock en helt annan femma att besöka Emil Forsberg på hans eget territorium. Foppa och company har vunnit alla hemmamatcher denna höst, både i Bundesliga och CL. United har redan lirat sju PL-matcher med minst fyra mål på tavlan, detsamma gäller lejonparten av gästernas CL-strider. Håll i hatten, här väntar målkalas.

Spel: Över 3,5 mål @ 2,53
Tävling: Champions League
Plats: Red Bull Arena
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Premium

Paris SG – Istanbul Basaksehir: Över 3,5 mål @ 1,75

I samma grupp som Manchester United och RB Leipzig ska gruppen tas i hamn på Parc des Princes. Istanbul Basaksehir har inte haft mycket att säga till om i “Dödens grupp”. Turkarna sprattlade till i sin hemmamatch mot Man United, i övrigt har Visca och hans vänner kammat noll.

Paris Saint Germain var som bekant framme i final under föregående upplaga av Champions League. Trots tuff grupp vore det ett debacle om inte PSG åtminstone går vidare till slutspelsfasen i år. Lättare läge kan inte Thomas Tuchel önska sig än att ställas mot ett redan avsågat IB.

Efter den taffliga inledningen har det parisiska miljardbygget trummat igång, segrar mot såväl Leipzig som United är ett faktum efter att den gode Neymar visat framfötterna. PSG slår aldrig av på takten i ledning och Istanbul Basaksehir slår inte av på takten oavsett. Fyra av turkarnas fem senaste tävlingsmatcher har innehållit minst fyra baljor, det lär inte bli mindre nätrassel när Neymar och Mbappé kommer flygande. 

Spel: Över 3,5 mål @ 1,75
Tävling: Champions League
Plats: Parc des Princes
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Football

Trippeln

Zenit S:t Petersburg – Borussia Dortmund: Båda lagen gör mål @ 1,65
RB Leipzig – Manchester U: Över 3,5 mål @ 2,53
Paris SG – Istanbul Basaksehir: Över 3,5 mål @ 1,75

Totalt odds: 7,31

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 7 december, 2020