Trippeln 8/6 – Landslagsboll och NHL-hockey!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det börjar dra ihop sig till EM och på tisdagskvällen ska Tjeckien genrepa mot Albanien. Hemmasegern i Prag inleder tisdagstrippeln som även innehåller två nattmackor från andra sidan Atlanten där Stanley Cup-slutspelets kvartsfinaler är inne i ett avgörande skede. Lycka till!

Spelstopp: 20:14

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Tjeckien – Albanien: Tjeckien @ 1,53

Fler odds på Tjeckien – Albanien

Tjeckien genrepar inför EM med att möta Albanien hemma i Prag. Gänget från pilsners förlovade land har en hel del att bevisa efter fadäsen mot Italien föregående vecka då tjeckerna föll med hela 0-4 i Bologna efter en miserabel insats. Det ska dock sägas att förbundskapten Silhavy roterade friskt – lirare som Schick och Soucek började exempelvis på bänken och kom in i andra halvlek då matchen redan var förlorad.

Räkna med att nyss nämnda duo kliver in från start och det är två gubbar som Albanien definitivt måste hålla ett vakande öga på. Albanerna kommer närmast från en stark defensiv insats borta mot Wales och fick med sig ett positivt resultat (0-0). Backlinjen är gästernas i särklass bästa lagdel men i övrigt saknas kompetens och här tvingas man dessutom klara sig utan båda ordinarie målvakterna.

Då denna fight är den sista innan EM drar igång lär värdarna starta med starkast möjliga lag och då ska inte Albanien klara av att hålla stången i 90 minuter. Hemmasegern till strax över 1.50 får anses vara en stabil grund att stå på i dagens trippel.

Fler odds på Tjeckien – Albanien

Spel: Tjeckien @ 1,53
Tävling: Vänskapslandskamp
Plats: Generali Arena
Tid: 20:15
TV: Cmore

Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning: Carolina Moneyline @ 2.04

Fler odds på Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning

Kniven på strupen gäller för Hurricanes när denna högkalibriga matchserie vänder tillbaka till North Carolina under natten mot onsdagen. Trots en riktigt bra insats och fyra gjorda mål framåt fick Jeppe Fast och hans virvelvindar stryk av Tampa Bay med 4-6 i Game 3. Victor Hedman och company leder därmed med 3-1 i matcher. 

Fem mot fem var Hurricanes återigen det bättre laget och när de rödvita prickade in fyra puckar bakom Andrei Vasilevskiy i den andra perioden var känslan onekligen att serien var på väg att utjämnas. Blixtarna från The Sunshine State hade dock andra planer och de fick god hjälp att vända på steken av Carolina som drog på sig en mängd utvisningar, varav åtminstone ett par onödiga. Tampa gjorde tre mål i powerplay och är nu uppe på sanslösa 43 procents effektivitet med en man mer på isen i denna matchserie.

Trots tre förluster och blott en seger har Carolina spelat bra i stora delar av serien. Känslan är att Brind’Amours manskap har bra koll på Bolts i fem mot fem-spelet. Kan de plocka bort alla onödiga utvisningar ska de ses med god chans att ta serien tillbaka till Florida. Canes var trots två 1-2-förluster det bättre laget i de två första fighterna i PNC Arena och det känns inte riktigt rätt att gästerna ska bära ett sådant tydligt favoritskap i denna svårspelade borg. Allt över två gånger skridskon på Carolina ML är ett bra spel.

Fler odds på Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning

Spel: Carolina Moneyline @ 2.04
Tävling: NHL
Plats: PNC Arena
Tid: 00:38 onsdag
TV: Viaplay

Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights: Vegas Moneyline @ 2.26

Fler odds på Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights

Carolina och Tampa i all ära men den mest intressanta serien hittas längre västerut där ligans bästa (?) lag duellerar. Efter fyra fighter är det lika på två, men hade det inte varit för Philipp “Die Mauer” Grubauers storspel i Game 2 kunde Vegas mycket väl haft en ledning med 3-1 i matcher. Efter Colorados kross i den första fighten har Riddarna från Nevada dominerat fullständigt och rättvist plockat två raka vinster.

Senast det begav sig låg Vegas andrakedja med Smith, Karlsson och Marchessault bakom tre av målen i 5-1-segern. Den sistnämnde smällde dit tre baljor och William Karlsson hade ett finger med i spelet vid 81:ans samtliga fullträffar. “Wild Bill” har därmed svarat för nio poäng på elva matcher i årets playoff.

“Femettan” under natten mot måndagen var i underkant och Colorado känns faktiskt tagna av stundens allvar. Den hypade linan med Landeskog, Rantanen och MacKinnon har knappt åstadkommit något sista två striderna och hemmalaget saknar dessutom ett koppel av spelare, däribland Nazem Kadri som alltjämt är avstängd.

Hemma i Denver ska Avs såklart ses med hygglig chans att studsa tillbaka, men här är oddset på bortasegern alldeles för högt. Vegas Moneyline till dryga 2.20 gånger fläsket är taget.

Fler odds på Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights

Spel: Vegas Moneyline @ 2.26
Tävling: NHL
Plats: Ball Arena
Tid: 03:08
TV: Viaplay

Trippeln

Tjeckien – Albanien: Tjeckien @ 1,53
Carolina – Tampa Bay: Carolina Moneyline @ 2.04
Colorado – Vegas: Vegas Moneyline @ 2.26

Totalt odds: 7.05

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 7 juni, 2021