Trippeln 9/1 – Lördagstips med tysk prägel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Godispåsen denna lördag är späckad med fin fotboll från inte minst Tyskland och Italien. Nere i den så kallade stöveln ska serieledande Milan ta emot tjurarna från Turin på San Siro. Bundesliga innehåller två intrikata kamper som båda bjuder på blågul fägring.

Spelstopp: 15:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Mainz – Eintracht Frankfurt: Båda lagen gör mål @ 1,50

Det är Robin Quaison som står för den blågula fägringen på Opel Arena. Landslagsanfallaren har dessvärre haft en betydligt svagare säsong jämfört med föregående upplaga då stockholmaren gjorde succé. Quaison brände ett jätteläge i Mainz nederlag borta mot Bayern och byttes ut strax före slutsignalen.

Nästjumbon från bilmeckat gjorde en alldeles magnifik första halvlek borta mot mesta mästarna innan måldoktorn Lewandowski och hans kumpaner satte in högsta växeln. Nu ska nästjumbon ta emot ett Eintracht Frankfurt som håller till i mitten av Bundesliga. Gästerna kommer närmast från en stark 2-1-triumf hemma mot Leverkusen.

Örnarna från den ekonomiska högborgen har för vana att lira öppna matcher med gott om nätrassel. Nio av de senaste elva bortamatcherna i det tyska riket har slutat med mål i både den egna och motståndarnas bud för Eintracht Frankfurts del. Sex av Mainz nio senaste på Opel Arena har slutat på samma vis. Motsvarande inbördes möten mellan dessa kombattanter? I sex raka fighter har båda lagen målat.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,50
Tävling: Bundesliga
Plats: Opel Arena
Tid: 15.30
TV: Viaplay

RB Leipzig – Borussia Dortmund: RB Leipzig -0,5 @ 2,45

Desto gladare blågula miner återfinns på tjurfäktararenan i Leipzig. Emil Forsberg har fått betydligt mer förtroende av Julian Nagelsmann denna säsong och tagit för sig förtjänstfullt. Att medelpadingen brände sin straff mot Stuttgart senast gjorde ingenting för Dani Olmo fixade tre pinnar åt RB Leipzig.

Borussia Dortmund segrade med 2-0 mot Wolfsburg på Signal Iduna Park förra helgen trots att stjärnan Håland endast bidrog med en ostskiva. Norrbaggen minns förra säsongens besök på Red Bull Arena med gott humör, då satte Hålans båda matchens baljor för de gulsvarta gästerna.

Möjligheterna för Tjurarna att ta revansch nu är givetvis väldigt vackra med tanke på hur hösten och vintern har gestaltat sig. Foppa och hans vänner har redan efter 14 omgångar sex pinnar ner till Dortmund och på eget gräs är RB Leipzig omutliga. 6-1-0 lyder hemmafacit inför mötet med Dortmund som förlorat borta mot lag som Augsburg och Union. Oddset på hemmasegern är för bra.

Spel: RB Leipzig -0,5 @ 2,45
Tävling: Bundesliga
Plats: Red Bull Arena
Tid: 18.30
TV: Viaplay, V Ultra, V Premium

Milan – Torino: Båda lagen gör mål @ 1,71

På tal om tjurar kommer vi osökt till Italien där nötkreaturen från Turin gästar modemeckat. Torino återfinns som väntat på den nedre halvan av Serie A. Frapperande nog trivs gästerna betydligt bättre på resande tass än hemma på Olimpico. När Torino besökte Parma senast segrade de vinröda med 3-0 när målmaskinen Belotti tog på sig rollen som assistent.

Milans framfart senaste året har knappast undgått varken zlatanister eller vanligt folk. Rossoneri toppar tabellen efter att ha gått obesegrade genom de inledande 16 omgångarna. Zlatan har varit kronan på verket men även när svensken saknats har den rödsvarta maskinen tuggat på oförtrutet.

Man kan inte kalla Milan för ett fegt lag, Stefano Piolis pojkar bromsar sig inte till framgång. Trots att Milan är obesegrade har de släppt in två mål här hemma mot både Verona och Parma, exempelvis. Torino har målat i sju raka bortamatcher trots stentufft schema innehållandes dignitärer som Juventus, Inter, Roma och Napoli. 

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,71
Tävling: Serie A
Plats: San Siro
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Mainz – Eintracht Frankfurt: Båda lagen gör mål @ 1,50
RB Leipzig – Borussia Dortmund: RB Leipzig -0,5 @ 2,45
Milan – Torino: Båda lagen gör mål @ 1,71

Totalt odds: 6,28

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 9 januari, 2021