bet365

Trippeln 9/10 – Fredagsmys med fin fotbollstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

När landslagsveckan rullar in i helgen är det mot Sydamerika blickarna vänds. Bland andra Brasilien ska påbörja sitt VM-kval nu när de välkomnar Bolivia till mäktiga Maracana. Klubblagsfotboll från Nederländerna gör kvällen komplett.

Spelstopp: 18.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

De Graafschap – NAC Breda: Över 2,5 mål @ 1,56

Fredagskvällen inleds i tulpanernas rike där det handlar om näst högsta serien, Eerste Divisie. NAC Breda har plöjt fram som en slåttermaskin denna höst och gästerna ser ostoppbara ut på sin väg mot det nederländska finrummet. Sex segrar efter sex omgångar är ett faktum för NAC som närmast kommer från en 4-0-kross mot Jong Ajax.

De Graafschap har hunnit beta av fem omgångar och hakar på boysen från Breda i tabelltoppen. Värdföreningen fick spö med 7-3 borta mot Jong AZ men på eget gräs har inte Superbönderna förlorat en fotbollsmatch sedan i maj 2019, då de huserade i Eredivisie.

2010-talets samtliga fyra möten mellan dessa kombattanter på De Vijverberg slutade med minst tre strutar på tavlan. Denna säsong har De Graafschap snittat fem mål per tillställning medan NAC Breda på egen hand smackat in tre strutar per strid i snitt. Man kan alltid lita på att den nederländska totalfotbollen levererar målkalas, så även denna fredagsafton i Doetinchem.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,56

Tävling: Eerste Divisie

Plats: De Vijverberg

Tid: 18.45

TV:

Colombia – Venezuela: Under 2,5 mål @ 1,72

Nederländsk totalfotboll är inte att vänta i Barranquilla där portarna öppnas för kvalet till VM-slutspelet 2022. Senast Colombia och Venezuela möttes var det höst 2019, den landskampen slutade 0-0 och saknade inslag av tulpankalas.

Colombia är ett ruggigt sammansvetsat lagbygge under ledning av den store strategen Carlos Queiroz. Mittlåset som innehåller Davinson Sánchez(Tottenham) och Yerry Mina(Everton) släpper inte en kotte över bron. Framåt finns klass i överflöd där James Rodríguez har sällskap av Falcao, Cuadrado, Muriel och Zapata. Fjolårets Copa América slutade dessvärre i moll för colombianerna som åkte ut på straffar mot Chile i kvartsfinalen.

Venezuela har inte ett lika namnkunnigt lag som värdnationen men burväktaren Farinez(Lens) är en fena och på mittfältet finns dominanten Tomás Rincón som bland annat har spelat i Juventus och nu lirar i Torino. Både Colombia och Venezuela är defensivt välorienterade, båda har tre mållösa matcher bland sina senaste tio landskamper. Av de senaste åtta inbördes landskamperna har endast en match passerat två mål på tavlan. Underspelet är väldigt troligt i denna förväntat försiktiga kvalpremiär.

Fler odds på Colombia – Venezuela

Spel: Under 2,5 mål @ 1,72

Tävling: VM-kval

Plats: Estadio Metropolitano

Tid: 01.30

TV:

Brasilien – Bolivia: Båda lagen gör mål @ 3,42

Defensivt välorienterade är mer än vad man kan säga om Brasilien. Fotbollens själsliga hemland erbjuder alltid målgaranti. Brassarna gjorde ett suveränt mästerskap på hemmaplan förra sommaren då Paraguay, Argentina samt Peru besegrades på vägen fram mot Copa América-pokalen.

Bolivia ingick i samma grupp som Brasilien i förra sommarens CA-slutspel, den gången blev underhundarna utskåpade med 3-0. Jhasmani Campos och company har annars för vana att stå upp riktigt bra mot just Brasilien, senaste fem inbördes möten i VM-kvalsammanhang bär facit 1-3-1.

Oddsen talar kraftigt för att Neymar och hans vänner vinner enkelt denna fredagsafton, att brassarna inte släpper in något mål. Den saken är inte så säker om vi ser till underliggande statistik, faktum är att Brasilien har släppt in mål i sex av sina senaste sju landskamper. Bolivia löper stor risk att förlora denna VM-kvalpremiär men visst ska de ha goda chanser att peta in en tröstbalja.

Fler odds på Brasilien – Bolivia

Spel: Båda lagen gör mål @ 3,42

Tävling: VM-kval

Plats: Maracana

Tid: 02.30

TV:

Trippeln

De Graafschap – NAC Breda: Över 2,5 mål @ 1,56

Colombia – Venezuela: Under 2,5 mål @ 1,72

Brasilien – Bolivia: Båda lagen gör mål @ 3,42

Totalt odds: 9,18

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 oktober, 2020