Trippeln 9/12 – Årets sista CL-tips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter tisdagens underbara Champions League-kväll har vi bara en afton kvar 2020 med den mäktigaste turneringen. Mötet mellan Ajax och Atalanta lär bli ett redigt sjöslag samtidigt som det blir intressant att se hur mesta mästarna i Madrid hanterar sitt pressade läge.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Ajax – Atalanta: Över 3,5 mål @ 2,09

Fler odds på Ajax – Atalanta

Sista striden i Amsterdam har glasklara förutsättningar, Ajax måste vinna för att gå till slutspel medan Atalanta går vidare vid minst kryss. Holländarna bärgade ett 2-2-resultat borta mot onsdagens besökare och den pinnen kom med bitter eftersmak sedan Ten Haags trojka haft tvåmålsledning i paus.

Ajax förlorade både hemma och borta mot Liverpool medan Atalanta lyckades med konststycket att triumfera borta mot CL-mästarna från 2019. Italienarna kommer närmast från en darrig insats hemma mot Midtjylland där boysen från Bergamo inte fick med sig mer än en poäng. 

Sett till hur första mötet mellan dessa kombattanter utspelade sig råder ingen tvekan om att det kommer bli sevärt och målglatt på Johan Cruijff Arena. Fyra av Ajax senaste tävlingsmatcher i Hollands huvudstad har innehållit minst fyra mål på tavlan. Lejonparten av Atalantas sju senaste utflykter har också täckt den aktuella mållinan. Håll i hatten när Tadic och Zapata mäter svärd.

Fler odds på Ajax – Atalanta

Spel: Över 3,5 mål @ 2,09
Tävling: Champions League
Plats: Johan Cruijff Arena
Tid: 18.55
TV: Viaplay, V Premium

FC Midtjylland – Liverpool: Liverpool -0,5 @ 2,04

Fler odds på FC Midtjylland – Liverpool

I samma grupp som ovanstående match ska en summering ske i Herning. Skandinaviens enda representant på den största scenen går in i sin sista match som avsågad jumbo. FC Midtjylland hamnade i en grupp som föreföll lika omöjlig som den visade sig vara i praktiken. Vargarna från Danmark tog en skrällpinne borta mot Atalanta men har i övrigt kammat noll.

Liverpool är ett gäng som knappast behöver någon närmare beskrivning. Mästarna från mästarturneringen förrförra säsongen är regerande mästare i Premier League och ligger nu tvåa i inhemska ligan på samma poäng som ledaren Tottenham. Jürgen Klopp har lotsat sina mannar till gruppsegern i årets CL framför Atalanta och Ajax.

Liverpool har en omtvistad skadelista där spelare som Van Dijk, Alisson och Thiago återfinns. Å andra sidan har Midtjylland Cajuste och Sisto bland namnen på sin lista över frånvarande spelare. Liverpool visade i helgens 4-0-kross mot Wolverhampton att de klarar sig gott med den breda trupp Klopp har till sitt förfogande. Oddset på bortaseger är skyhögt, även om britterna roterar ska de ha en stor favoritkeps på sig.

Fler odds på FC Midtjylland – Liverpool

Spel: Liverpool -0,5 @ 2,04
Tävling: Champions League
Plats: MCH Arena
Tid: 18.55
TV: Viaplay, V Extra

Real Madrid – Mönchengladbach: Båda lagen gör mål @ 1,55

Fler odds på Real Madrid – Mönchengladbach

Läget i Grupp B är oerhört intrikat och har så varit hela hösten. Shakhtar Donetsk har rubbat de stora elefanterna och gjort tabellen till ett rent getingbo. Inför sista omgången toppar Mönchengladbach gruppen, enda nederlaget för tyskarna var hemmamatchen senast mot Inter där Oscar Wendt och hans vänner förlorade med 3-2.

Real Madrid ligger på tredje plats och har således kniven mot strupen. Mesta Champions League-mästarna har underskattat Shakhtar Donetsk och förlorat båda sina mötet med ukrainarna. Nu är sanningens minut här för Zinedine Zidanes sällskap som närmast kommer från en viktoria borta mot Sevilla i La Liga.

Mönchengladbach lirar en vidöppen och målstinn fotboll. Tyskarna har både gjort och släppt in mål i fem av sina senaste sex tävlingsmatcher. Real Madrid har fyra raka tävlingsmatcher i den spanska huvudstaden med samma visa. Marängerna släppte in två mål hemma mot Inter, tre hemma mot Shakhtar och två borta mot Mönchengladbach. Att båda lagen gör mål i Madrid är ett givet sätt att fullborda onsdagens vassaste trippel.

Fler odds på Real Madrid – Mönchengladbach

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,55
Tävling: Champions League
Plats: Alfredo de Stéfano Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

Ajax – Atalanta: Över 3,5 mål @ 2,09
FC Midtjylland – Liverpool: Liverpool -0,5 @ 2,04
Real Madrid – Mönchengladbach: Båda lagen gör mål @ 1,55

Totalt odds: 6,61

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 8 december, 2020