Trippeln 9/3 – Trippel med CL!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är dags för mästarnas mästarturnering att skilja agnarna från vetet. De första åttondelsfinalerna ska avgöras under tisdagskvällen när Juventus tar emot Porto medan Sevilla besöker Dortmund. Trippeltipset blir komplett tack vare The Championship.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Blackburn – Swansea: Båda lagen gör mål @ 1,93

Fler odds på Blackburn – Swansea

På de brittiska öarna tar fotbollsresan sin början när vi lägger ankare på klassiska Ewood Park. The Championship har avverkat ungefär 34 omgångar, i en något sladdande tabell tickar Blackburn in på en stabil mittenplacering. Den blåvita armén står noterad för 6-5-5 på eget gräs och kommer närmast från en 2-0-viktoria mot Millwall på The Den.

Swansea kommer också från en trepoängare, hemma i draknästet var det som vanligt André Ayew som agerade tungan på vågen mot Middlesbrough. Den ghananske spjutspetsen som satte 16 kassar förra säsongen är nu uppe i 13 nya pytsar. Svanarna befinner sig på playoffplats med endast en pinne till PL-bevakande Watford, trots att walesarna har två matcher mindre lirade.

En av få som satt fler baljor än Ayew är Adam Armstrong i kedjan hos Blackburn. 19 mål finns noterade från 24-åringen som gjort den blåvita armén till en av de målgladaste klubbarna i andradivisionen. Fyra raka motsvarande möten har slutat med mål i båda burar. Blackburns tre senaste hemma har innehållit två lag på tavlan. Swanseas tre senaste bortamatcher likaså.

Fler odds på Blackburn – Swansea

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,93
Tävling: The Championship
Plats: Ewood Park
Tid: 19.00
TV: –

Juventus – Porto: Hemmaseger @ 1,46

Fler odds på Juventus – Porto

På temat skarpskyttar kommer vi osökt till Allianz Stadium i Turin. Cristiano Ronaldo toppar skytteligan i Serie A efter att ha pangat in 20 kulor nere i stövelriket. Portugisen vilades i helgens seriestrid med tisdagens stormöte i åtanke från Andrea Pirlos sida. Det gick bra ändå, Alvaro Morata klev fram som tvåmålsskytt när Juventus slog Lazio.

I åttondelsreturen lär “Den gamla damen” behöva både sin skyttekung och Morata med lasersiktet inställt. Besöket på Estádio do Dragao slutade 2-1 till Ronaldos landsmän. Därefter har Porto vacklat en del hemmavid, de senaste tre tävlingsmatcherna för de blåvita besökarna bär facit 1-1-1.

Hemma i pastakastrullen ska Juventus ha alla möjligheter att vända på steken och avancera från dubbelmötet. De svartvita värdarna har gått obesegrade i Turin sedan årsskiftet trots besök av vassa opponenter som Inter, Roma, Lazio. Porto torskade sin gruppmatch borta mot Man City med ett par bollar och ett liknande scenario är att vänta hemma hos Ronaldo. Inte minst med tanke på att gästernas härförare Pépé dras med skadebekymmer.

Fler odds på Juventus – Porto

Spel: Hemmaseger @ 1,46
Tävling: Champions League
Plats: Allianz Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Dortmund – Sevilla: Över 3,5 mål @ 2,37

Fler odds på Dortmund – Sevilla

Cristiano Ronaldos arvtagare på toppen av världstoppen stavas Erling Braut Håland. Norrmannen chockade självaste Bayern München i helgens Bundesliga när Dortmund tog ledningen med 2-0 inom loppet av matchens första nio minuter. Att Lewandowski och company vände och vann är en annan femma.

Sevilla är mer än förvarnade vad gäller Hålands målnäsa, CL-mötet på spansk mark slutade 3-2 till tyskarna efter en assist och dubbla kassar av norsken. Närmast kommer de rödvita spanjorerna från ett 2-1-nederlag borta mot Elche där Lopetegui valde att spara sina ess Suso och En Nesyri.

När Dortmund joxar med trasan kan man alltid lita på att det blir sevärt och målrikt, något annat finns inte på kartan nu med tanke på utgångsläget där Sevilla måste gasa framåt. Spanjorerna måste göra minst två mål och därigenom öppna upp sig för Håland med vänner. Den aktuella linan var spräckt redan innan halvtidsvilan i det vändande mötet. Oddset på en favorit i repris betalar riktigt tilltalande.

Fler odds på Dortmund – Sevilla

Spel: Över 3,5 mål @ 2,37
Tävling: Champions League
Plats: Signal Iduna Park
Tid: 21.00
TV: TV6, Viaplay, V Sport Ultra

Trippeln

Blackburn – Swansea: Båda lagen gör mål @ 1,93
Juventus – Porto: Hemmaseger @ 1,46
Dortmund – Sevilla: Över 3,5 mål @ 2,37

Totalt odds: 6,68

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 8 mars, 2021