Trippeln 9/6 – Landskamper och slutspelshockey!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Spelutbudet denna onsdag är skralt så för att skaka fram en bra trippel strålar två vänskapslandskamper från Portugal respektive USA samman med det sjätte mötet i Stanley-Cup-serien mellan Islanders och Boston. Kan Brunbjörnarna tvinga fram en Game 7 eller stänger Islanders butiken under natten mot torsdag?

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Portugal – Israel: Båda lagen gör mål @2,59

Fler odds på Portugal – Israel

Portugal ska in i EM-elden nästa tisdag och ställs då mot Ungern i Budapest. Ibererna flyger till den ungerska huvudstaden under torsdagen, dessförinnan ska genrepet hemma mot Israel avhandlas för Ronaldo och company. Ett roligt bet har identifierats och det är att båda lagen ska hitta rätt med minst en kasse.

Nämnda Ronaldo kan komma att vilas då superstjärnan kommer från ett tufft matchschema – 36-åringen spelade bland annat 90 minuter i landskampen mot Spanien föregående vecka i en ganska intetsägande match som slutade 0-0. Även om Ronaldo inte startar väntas värdnationen ställa ett starkt lag på gräset i Lissabon, däribland Bruno Fernandes, Diogo Jota och André Silva. En trio som åtminstone ska kunna peta in någon boll på ett ostadigt Israel.

Israel träningsspelade borta mot Montenegro i lördags och stod för en imponerande insats som renderade i en 3-1-seger. Kinda, Salomon och evigt unge Eran Zahavi målade för israelerna som därmed har pumpat in sju mål sista två landskamperna. Zahavi väntas starta även här och med 33-åringen på topp ska gästerna ses med god chans att lösa ett mål framåt även om det såklart blir svårt att gå segrande ur matchen.

Fler odds på Portugal – Israel

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,59
Tävling: Vänskapslandskamp
Plats: Estádio José Alvalade
Tid: 20:45
TV: –

USA – Costa Rica: USA @ 1.57

Fler odds på USA – Costa Rica

I efterdyningarna av helgens slutspel i Nations League ställs det amerikanska landslaget mot Costa Rica i en vänskapsmatch på Rio Tinto Stadium i Utah. Jänkarna slog först ut Honduras i semifinalen och vann sedan en jämn final mot Mexiko där den nyblivna Champions League- mästaren med Chelsea, Christian Pulisic, avgjorde i förlängning.

Costa Rica föll snöpligt efter straffar två gånger om i helgens slutspel, först mot Mexiko i semin och sedan mot Honduras i bronsmatchen. Väldigt tungt för Ronald Gonzalez manskap och i denna träningsmatch får förbundskaptenen fortsatt klara sig utan skadade Keylor Navas som till vardags vaktar kassen för PSG.

Båda lagen lär förmodligen rotera en hel del och då ska det vara fördel USA som förfogar över en betydligt bredare trupp. Dessa nationer har mötts två gånger sedan 2019 med en amerikansk viktora som utfall båda gångerna (2-0 och 1-0). Till omkring 1,60 är spelet på en hemmaseger taget.

Fler odds på USA – Costa Rica

Spel: USA @ 1.57
Tävling: Vänskapslandskamp
Plats: Rio Tinto Stadium
Tid: 01:00 torsdag
TV: –

New York Islanders – Boston Bruins: Boston Moneyline @ 1,75

Fler odds på New York Islanders – Boston Bruins

En högoktanig hockeyfight från The Big Apple rundar av dagens trippel på ett pampigt sätt. Efter två raka nederlag är det med kniven mot strupen Boston sätter sig på flyget och tar sig till Long Island. Ett uttåg redan i kvartsfinal mot ett på pappret svagare Islanders skulle vara en rejäl missräkning för Brad Marchand och hans svartgula vänner.

Trots ett massivt spel- och skottövertag fick Brunbjörnarna se sig besegrade i Game 5 i TD Garden. Bruins bombarderade Semjon Varlamov med 44 skott varav ryssen motade 40 av dem i 5-4-viktorian. Då ska det även sägas att David Pastrnak, som noterades för två baljor, även prickade ramen vid två tillfällen. Ett effektivt Islanders strutade hela fem gånger på blott 19 skott. Man kan lugnt säga att Tuukka Rask inte hade någon vidare bra dag på jobbet.

Det rutinerade finländaren tenderar att studsa tillbaka efter en svagare insats, och med tanke på det spelövertag Bruins haft genomgående i serien är känslan att de tvingar fram en sjunde och avgörande drabbning. Gästerna hoppas på att åtminstone få tillbaka någon av de skadade backarna Miller och Carlo. Det skulle i så fall lyfta lagets defensiv rejält. Boston är det bättre laget och allt över 1.70 ML får anses vara värt att lägga en slant på. 

Fler odds på New York Islanders – Boston Bruins

Spel: Boston Moneyline @ 1,75
Tävling: NHL
Plats: Nassau Coliseum
Tid: 01:38
TV: Viaplay

Trippeln

Portugal – Israel: Båda lagen gör mål @2,59
USA – Costa Rica: USA @ 1.57
New York Islanders – Boston Bruins: Boston Moneyline @ 1,75

Totalt odds: 7,11

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 8 juni, 2021