Trippeln 23/11 – Måndagens allsvenska måltips!

Dagens Trippel

Sveriges finaste fotbollsrum är mitt inne i omgång 28 av 30. Ett par lag satte press på sina närmaste konkurrenter under söndagen, under måndagen är det upp till bland andra derbyspelande göteborgare att leverera. En trippel är framtagen till förmånligt odds.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

IFK Göteborg – BK Häcken: Under 2,5 mål @ 1,77

Fler odds på IFK Göteborg – BK Häcken

Gamla Ullevi är första destination under måndagskvällen när det tätnar i såväl botten som toppen av Allsvenskan. IFK Göteborg kan tacka Djurgården samt Elfsborg för att glappet nere i träsket är tämligen tryggt. Blåvitt har gjort en synnerligen svag säsong men ett litet lyft har skett sedan tränarbytet, närmast kommer Roland Nilssons gäng från en 1-0-seger i Helsingborg.

BK Häcken är med god marginal Göteborgs bästa fotbollslag. 44 poäng på 27 omgångar innebär att Getingarna har bra läge att nypa en av biljetterna till nästa års Europaspel. Efter helgens segrar för Elfsborg och Djurgården finns press på herrarna från Hisingen att plocka poäng i måndagens derby.

Fem av IFK Göteborgs sex senaste allsvenska uppgörelser har varit målsnåla, max två mål totalt på tavlan per match. Fem av BK Häckens sex senaste bortamatcher i seriespelet har också täckt den aktuella mållinan. Fjolårets motsvarande möte slutade 0-0. Årets inbördes möte på Hisingen slutade 0-0.

Fler odds på IFK Göteborg – BK Häcken

Spel: Under 2,5 mål @ 1,77
Tävling: Allsvenskan
Plats: Gamla Ullevi
Tid: 19.00
TV: Dplay

IFK Norrköping – Falkenbergs FF: Båda lagen gör mål @ 1,68

Fler odds på IFK Norrköping – Falkenbergs FF

Det finns gott om om betydligt mer nätrassel på Östgötaporten än i Götet. IFK Norrköping är Allsvenskans mest målglada lag med 52 baljor i rätt bur och 41 i baken. Östgötarnas raggarfotboll har renderat i oerhörd ambivalens i resultatkolumnen, närmast kommer Jens Gustafssons grabbar från två raka förluster.

Falkenbergs FF följde upp den suveräna segern hemma mot regerande mästarna med att bli dragna i näbben hemma mot Elfsborg. Hallänningarna är sin vana trogen förankrade i tabellens nedre skikt men trenden talar till de gulvita gästernas fördel och en kvalplats är trolig.

Sommarens drabbning mellan dessa kombattanter var en svårslaget sevärd historia. 3-3 slutade holmgången på Falcon Alkoholfri Arena när Haksabanovic räddade Pekings heder på stopptid. Sex av de sju senaste dusterna på denna arena har slutat med mål i båda burar, ingenting talar för motsatsen den här gången.

Fler odds på IFK Norrköping – Falkenbergs FF

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,68
Tävling: Allsvenskan
Plats: Östgötaporten
Tid: 19.00
TV: Dplay

IK Sirius – Mjällby AIF: Över 3,5 mål @ 2,47

Fler odds på IK Sirius – Mjällby AIF

Tripp, trall, trull, vi avrundar i Uppsala där den allra största målgarantin utlovas. Studenternas IP är Sveriges mest målrika arena, IK Sirius är det enda värdlag i Allsvenskan vars hemmamatcher passerat 50 strutar. De blåsvarta värdarna följde upp 4-0-torsken mot Malmö FF i seriespelet med att ta sig till gruppspelet i Svenska Cupen efter att ha besegrat Brommapojkarna med 3-1.

Mjällby AIF är en av de stora sensationerna i svensk fotboll 2020. Sillastrybarna har finfin form med två raka triumfer, först mot Östersund och därefter mot IFK Norrköping. MAIF har mot alla odds lagt ankare på den övre halvan av tabellen och lär vara angelägna om att hålla Sirius under sig fortsättningsvis.

Mjällby har varit snuskigt frikostiga på resande tass denna höst, sett till samtliga tävlingar har sex av de sju senaste bortamatcherna innehållit minst fyra mål. Sju av de nio senaste matcherna på Allsvenskans målrikaste arena har täckt den aktuella mållinan.

Fler odds på IK Sirius – Mjällby AIF

Spel: Över 3,5 mål @ 2,47
Tävling: Allsvenskan
Plats: Studenternas IP
Tid: 19.00
TV: Dplay

Trippeln

IFK Göteborg – BK Häcken: Under 2,5 mål @ 1,77
IFK Norrköping – Falkenbergs FF: Båda lagen gör mål @ 1,68
IK Sirius – Mjällby AIF: Över 3,5 mål @ 2,47

Totalt odds: 7,34

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100