Tunisien vidare till slutspelet enligt oddsen

I den sista gruppen i Afrikanska Mästerskapen, grupp d, är redan Elfenbenskusten klar för slutspelet. Dock har vi en spännande uppgörelse mellan Togo och Tunisien när de möts under onsdagen.

Sju lag är nu klara för slutspelet i Afrikanska Mästerskapen och vilket det sista laget blir kommer att avgöras i dag. Det står mellan Togo och Tunisien, som båda har tre poäng i gruppen.

Inför mötet är Tunisien favorit att vinna, men knappt, till oddset 2,30 gånger pengarna hos William Hill. Anförda av storstjärnan Emmanuel Adebayor kommer det dock bli en spännande match för Togo, som aldrig tidigare gått vidare från gruppspelet i Afrikanska Mästerskapen. Ett spel på Togo som vinnare ger 3,20 gånger pengarna hos spelbolaget.

Togo – Tunisien kommer att starta vid 18:00 och sändas i Eurosport.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 januari, 2013