Två solklara favoriter i deltävling 2 i Schlagerfestivalen 2018

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Schlagerfestivalen-karusellen är nu igång. I helgen var det förhandsfavoriten Benjamin Ingrosso och doldisen John Lundvik som knep de två första finalplatserna. Nu på lördag är det dags för den andra deltävlingen med två debutanter som solklara favoriter att gå vidare.

Lördagens deltävling 2 i Göteborg bjuder har ett startfält med flera intressant debutanter att betta på.

Liamoo är storfavoriten i deltävling 2

Idolvinnaren från 2016 Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen gör debut i Schlagerfestivalen i deltävling 2. Liamoo vann idol så sent som 2016 och är nu stor favorit att gå direkt till finalen nu på lördag med bidraget ”Last Breath” till otroligt låga 1,10 gånger pengarna

Margaret är klar andrahndsfavorit med bidraget ”In My Caban”

Andrahandsfavoriten hos Unibet är en annan debutant den polska artisten Margaret som har erfarenhet från den polska motsvarigheten till Schlagerfestivalen. Margaret är med bidraget ”In My Cabana” en av förhandsfavoriterna nu på lördag och ges det låga oddset 1,60 gånger pengarna att gå vidare till finalen

Tredje gången gillt för Samir och Viktor?

Två gånger har Samir och Viktor deltagit Schlagerfestivalen, först med ”Groupie” och sedan med ”Vi ska bada nakna”. Båda gångerna har det blivit respass till andra chansen för att sedan ta sig vidare till finalen den vägen. I år ställer de upp med bidraget ”Shuffla” och nu kanske det är dags att gå direkt till finalen? Kikar vi på oddsen från Unibet är de trea i oddslistan till oddset 2,25 gånger pengarna.

Ida Redig är en intressant outsider

Ida Redig popiga låt ”Allting som vi sa” är en outsider i deltävling 2. Ibland kan poplåtar gå långt, det har vi sett förut, och oddset 3,00 på att gå vidare till finalen nu på lördag är därmed ett intressant bet hos Unibet.

Succé för Jonas Gardell i sin debut?

har varit med tidigare i Schlagerfestivalen men som programledare och i mellanakter. Nu gör han debut i tävlingen med bidraget ”Det finns en väg”. Unibet ger dock Gardell inga större chanser att ta sig vidare till 3,75 gånger pengarna.

Högt odds när Mimi Werner är tillbaka i Schlagerfestivalen

Mimi Werner, som var med i Schlagerfestivalen 2016, tävlar i år med bidraget ”Songburning” men Unibet tror inte att hon tar sig vidare till finalen nu på lördag då ett bet ger hela 5,75 gånger pengarna.

Högt odds på Stiko Per Larsson i deltävling 2

Stiko Per Larsson vann ”P4 Nästa 2017” och siktar nu på att vinna Schlagerfestivalen. Kikar vi dock på oddsen från Unibet så är chanserna små. Stiko Per Larssons bidraget ”Titta vi flyger” hittar vi längst ned i oddslistan hos spelbolaget till hela 7,00 gånger pengarna.

Betta på deltävling 2 här hos Unibet

Oddsen att gå vidare till finalen

Liamoo ”Last Breath”: 1,10
Margaret ”In My Cabana”: 1,65
Samir och Viktor ”Shuffla”: 2,25
Ida Redig ”Allting som vi sa”: 3,00
Jonas Gardell ”Det finns en väg”: 3,75
Mimi Werner ”Songburning”: 5,75
Stiko Per Larsson ”Titta vi flyger”: 7,00

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 februari, 2018