Två typer av Stjärnor på is

I helgen har du som gillar sporter på is mycket att se fram emot, även om aktörerna presterar med vitt skilda förutsättningar.

Vi börjar med den efterlängtade NHL-premiären som bekant spelas i Europa. Stockholm och Prag står som värd för dubbelmötena mellan Ottawa Senators och Pittsburgh Penguins, samt New York Rangers och Tampa Bay Lightning.

I Globen gör Daniel Alfredssons Ottawa upp med fjolårets Stanley Cup finalister i Pittsburh. Ett riktigt stjärnmöte mellan Senators stjärnor Alfredsson, Heatley och Pittsburghs Crosby, Malkin. Matchstart klockan 20.30 på lördagskvällen.

I tjeckiska Prag möts New York Rangers, bland annat med den svenska stjärnduon Henrik Lundqvist och Markus Näslund, och Tampa Bay Lightning. Matchen startar 18.00 på lördag.

Båda NHL-matcherna är naturligtvis svårtippade, som alltid i NHL, men Rangers och Penguins är spelbolagens favoriter, om än knappa sådana.

Stjärnor på is
Under lördagkvällen är det dags för en annan premiär, också den på is. Stjärnor på is är en av höstens stora underhållningsprogram där tolv par, en kändis och en konståkare, tävlar i just konståkning. Vurporna lär bli många, och Stjärnor på is oddsen hittar du här på Odds Online.

Missa inte heller fredagens veckofinal i Idol där du kan spela på vem som får lämna Idol 2008. Här hittar du Idol-oddsen.

Helgens övriga utbud
I övrigt bjuds det som vanligt på flera intressanta spel i helgen, både hemma i Sverige och i Europa. Vi tror på segrar för Hoffenheim mot Eintracht Frankfurt – 1,75 hos :expekt:, Wigan mot Middlesbrough – 2,10 hos :unibet: samt Udinese mot Torino – 1,70 hos :expekt:.

Dessutom möts Barcelona och Atletico Madrid i La Liga, kanske kan Atletico knipa poäng!

Skribent: Johan

Skriven den 3 oktober, 2008