U17-VM: Honduras – Sverige

Sveriges succé i U17-VM fortsätter och i dagens kvartsfinal mot Honduras är Sverige klar favorit om kollar på oddsen från spelbolagen.

Matchstart: 14:00
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 4,00 – 3,40 – 1,73 (William Hill)

Efter att ha besegrat Japan i åttondelsfinalen i U17-VM är det Honduras som väntar i kvartsfinalen senare i dag. Visserligen har Sverige gjort succé så här långt i turneringen och segern mot Japan i åttondelsfinalen var en skräll. Att Honduras har tagit sig så här långt i turneringen är dock nästan en större skräll vilket gör att Sverige nu går in i denna kvartsfinal som favorit och med gott självförtroende efter den meriterande segern mot Japan.

Kollar man på oddsen från spelbolagen är Sverige klart favoriserade och William Hill ger det låga oddset 1,73 för en svensk seger och relativt höga 4,00 om Honduras återigen skulle skrälla.

Matchen mellan Honduras och Sverige drar igång vid klockan 14:00 under fredagen och kommer att sändas i Tv4.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 november, 2013