U21-EM: Dags för premiär!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

U21-EM igång i Tjeckien har premiär i kväll och först ut är mötet mellan hemmanationen Tjeckien och vårt grannland Danmark. Kikar vi på vinnaroddsen är Tyskland klar favorit att vinna turneringen och spelbolagen håller inte Sverige högt.

Det är två högintressanta grupper vi har årets U21-EM. I grupp A har vi Tyskland, Tjeckien, Danmark och Serbien och i grupp B Italien, Portugal, England och Sverige.

Tyskland har en stjärnspäckad trupp med flera redan etablerade spelare i storklubbar, inte minst den nyblivna Champions League-mästaren Marc-André ter Stegen. Därmed är det inte förvånande att oddsen från Unibet talar för en tysk seger till oddset 2,75 gånger pengarna.

Främsta utmanare om titeln väntas bli England, storstjärnan Harry Kane i spetsen, till oddset 5,25 gånger pengarna och därefter Portugal till oddset 6,00.

Sverige är inte någon favorit hos Unibet, tvärtom. Vi hittar Sverige längst ned i vinnarlistan till hela 15,00 gånger pengarna jämsides med hemmanationen Tjeckien som ges samma höga odds om de skulle vinna turneringen.

Gå till Unibet för att spela på U21-EM

Kolla in spelschemat och oddsen inför premiären av U21-EM

Vinnaroddsen på U21-EM 2015

Tyskland 2,75
England 5,25
Portugal 6,00
Italien 8,50
Danmark 11,00
Serbien 12,00
Tjeckien 15,00
Sverige 15,00

Odds från Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 juni, 2015