U21-EM: Final mellan Spanien och Schwiez

:betsafe-logo:Spanien har chansen ikväll, 20:45, att ta sitt första U-21-guld sedan 1998 då de besegrade Grekland i finalen. Dagens motståndare Schwiez kommer dock inte att bli någon enkel uppgift för spanjorerna som var nära att bli utslagna redan i semifinalen.

I semifinalen mot Vitryssland var det återigen Adrián som blev Spaniens hjälte. Laget var länge i underläge men i den 89:de kvitterade Adrián och efter halva förlängningen kunde han sätta dit 2-1-målet. Jeffren avgjorde matchen med sitt 3-1 mål med sju minuter kvar av förlängningen och Spanien får spela ännu en final.

Schweiz spelar ikväll sin första final i U21-EM sammanhang och de gör det efter att ha vunnit en dramatisk semifinal mot Tjeckien. Matchen slutade 0-0 efter full tid och Admir Mehmedi blev kvällen huvudperson när han avgjorde matchen med en soloprestaion med sex minuter kvar av förlängningen.

Efter fyra matcher har Schweiz fortfarande inte släppt in ett enda mål men i finalen blir det verkligen upp till bevis för målvakten Yann Sommer och hans backlinje.

Odds för U21-EM 2011 mellan Spanien och Schweiz

*oddsen är hämtade från :betsafe:

1-X-2
1.67 – 3.40 – 5.25