U21-EM: Italien – Sverige

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll går Sverige in i U21 EM och möter Italien i premiären. Viktiga poäng står på spel och kikar vi på oddsen är det Italien som är stor favorit.

Machstart: 18:00
TV: TV12
Odds (1-X-2): 1,80 – 3,70 – 4,30

Odds från Unibet

Italien har en stark trupp men är gruppens svagaste lag efter Sverige

Italien är given favorit när det är dags för den första matchen i grupp B mot Sverige. Italien har ett spännande lag med den vassa anfallaren Domenico Berardi i spetsen och har en både stark offensiv och defensiv.

Matchen mot Italien kommer att bli en måttstock för det Sverige och vad man kan förväntas sig av laget i detta VM. Italien är på pappret både svagare än Portugal och England och därmed vore poäng i kväll vara av yttersta vikt för Sveriges del.

Defensiven är Sveriges svagaste lagdel

Sverige har ett sammansvetsat lag som spelar för varandra utan tydliga stjärnor, även om Isaac Kiese Thelin och John Guidetti sticker ut i mängden. Laget består i stort sett av talangfulla spelare som ännu inte etablerat sig i storklubbar ute i Europa, med några få undantag.

Sverige har precis som Italien ett starkt anfall men också ett mittfält som är oerhört intressant. Sveriges svagaste lagdel är defensiven och har haft en del återbud bland annat kort inför turneringen när högerbacken Emil Krafth var tvungen att tacka nej pga av en skada. Får Sverige defensiven att fungera kan detta EM bli oerhört intressant.

Italien klar oddsfavorit

Att Sverige kan vinna även mot större lag, när det verkligen gäller, visade man i kvalet då man slog ut Frankrike i play-off. Men kikar vi på oddsen inför kvällens möte mot Italien så dömer spelbolagen ut Sveriges chanser att ta en premiärseger. Ett spel på Sverige som vinnare i premiären ger i dagsläget höga 4,30 gånger pengarna hos Unibet samtidigt som spelbolaget ger 1,80 gånger pengarna på att italienarna går segrande ur matchen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 juni, 2015