U21-EM kval: Spanien – Sverige

Det svenska U21-landslaget har inlett kvalet till U21-EM 2017 på ett ypperligt sätt med två raka segrar. I kväll är det Spanien som står för motståndet och då talar inte oddsen längre till Sveriges fördel.

Matchstart: 19:00
TV: TV12
Odds (1-X-2): 1,40 – 4,50 – 7,00

Odds från Mybet

Efter sommarens EM-succé har det svenska U21-landslaget fortsätt på sn framgångssaga med att ta hem två raka segrar i det EM-kval som drog igång direkt. Först besegrade man San Marino med 3-0 och sedan Estland med klara 5-0. Resultaten innebär att Sverige nu har 8-0 i målskillnad mot ett Spanien som har en målskillnad på 7-2 efter sina möten mot San Marino och Georgien.

Spanien har genom åren varit framgångsrika i U21-sammanhang och var tvåfaldig EM-vinnare före mästerskapet nu i somras som man missade efter att ha åkt ut i play-off:et. Spanien har varit bra på att förvalta sin talanger vilket också har märkts i a-lagssammanhang. I det landslag som Sverige kommer att möta i kväll så lyser de stora profilerna med sin frånvaro men det finns ändå gott om kvalité i laget.

Spanien klar favorit på hemmaplan i kväll

Mötet mot Spanien kommer att bli en riktigt tuff uppgift för Sveriges del och en riktig värdemätare av detta U21-landslag. Att det kommer att bli en svår uppgift talar inte minst oddsen från spelbolaget Mybet för då ett spel på spansk seger i Teneriffa ger låga 1,40 gånger pengarna samtidigt som spelbolaget ger det höga oddset 7,00 om Sverige skulle vinna mötet.