U21 EM-kval: Sverige – Turkiet

I kväll kommer Sveriges U21 landslag att möta Turkiet i en otroligt viktig match i EM-kvalet. Seger är ett måste för att nå en play-off-plats och oddsen talar till svenskarnas fördel.

Matchstart: 18:30
TV: TV12
Odds (1-X-2): 2,15 – 3,25 – 3,20

Betta på matchen hos Unibet

Det är på Örjans Vall, Halmstads BK hemmaarena, som Sveriges U21-landslag kommer att ta emot Turkiet i kväll. I en oerhört tight grupp, med Polen på 15 poäng följt av Turkiet och Sverige på 13 poäng vardera samt med Grekland på 12 poäng, är tre poäng mot Turkiet ett måste för svenskarna.

Oavgjort resultat räcker inte

När Sverige gästade Turkiet, tidigare i kvalet, blev slutresultatet 2-2 men ett oavgjort resultat i kväll kommer inte att räcka eftersom Turkiet har bättre målskillnad samtidigt som Grekland har då möjlighet att passera vid seger i sin match.

John Guidetti spelklar

Varken Ludwig Augustinsson eller Sam Larsson kommer inte att kunna delta i kvällens viktiga avgörande men det är ingen fara John Guidetti som har stått för avgörande insatser tidigare i detta kval.

Sverige knapp oddsfavorit

Trots hemmaplan i kväll är oddsen höga på en svensk seger. Ett spel hos Unibet ger 2,15 gånger pengarna men trots det höga oddset är man favorit då ett spel på Turkiet ger 3,20 gånger pengarna.

Matchstart är klockan 18:30 och matchen kommer att sändas i TV12.