U21-EM: Sverige – England

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Efter segern mot Italien är det en ny tuff uppgift som väntar för Sverige i U21-EM när man möter England i kväll. Oddsen talar till Englands fördel men kan Sverige skrälla igen?

Machstart: 18:00
TV: TV12
Odds (1-X-2): 4,50 – 3,60 – 1,80

Odds från Unibet

Trots en tidig utvisning och 1-0 för Italien så tog Sverige sig samman och kämpade till sig en 2-1 vinst i premiären av U21-EM. Ett resultat som var mer eller mindre nödvändigt med tanke på att England väntar i kväll och Portugal därefter.

England föll mot Portugal

Portugal pressade England i sin öppningsmatch i detta mästerskap och gjorde det svårt för engelskmännen att etablera ett eget spel. Portugal vann sedermera matchen med 1-0 vilket sätter stor press på England i kväll.

Sverige får se upp för Kane

Mot Sverige är England givna favoriter med tanke på den trupp man besitter och framförallt med storstjärnan och den vassa målskytten Harry Kane på topp. England imponerade stort i kvalet och inför mötet mot Portugal så hade man nätat i 18 raka matcher, vilket talar om den offensiva kapacitet som detta lag besitter.

Milosevic avstängd och oklart kring Kiese Thelin

I den svenska truppen är Alexander Milosevic avstängd efter det röda kortet senast. Ännu är det oklart om anfallaren Isaac Kiese Thelin är redo för spel på grund av en hälskada.

England klar favorit

England är som sagt klar favorit i detta möte och oddsen är också på deras sida. Ett spel hos Unibet på en svensk seger ger oddet 4,50 medan ett spel på England ger 1,80 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 juni, 2015