U21-EM: Sverige – Portugal

I kväll är det final i U21-EM och Sverige kommer då att återigen möta Portugal. Kikar vi på oddsen är Portugal given favorit men oddsen har varit emot Sverige hela turneringen och kan detta U21-landslag återigen överraska?

Matchstart: 20:45
TV: TV4
Odds (1-X-2): 5,10 – 3,65 – 1,75
Att vinna: 3,25 – 1,36

Odds från Unibet

På tisdagskvällen ska det svenska U21-landslaget möta Portugal i finalen av U21-EM. En final som kan göra detta landslag historiskt.

Sverige vidare till finalen efter 4-1 mot Danmark

Sverige tog sig vidare till finalen genom att besegra Danmark med 4-1 i semifinalen. En match som Sverige dominerade inledningsvis och efte 2-0 i halvtid tryckte Danmark på och det gav utdelning i den 63 minuten. Men Sverige höll undan för Danmarks fortsatta offensiv och gjorde 3-1 nio minuter efter kvitteringen och i slutminutrarna så gjorde man även 4-1.

Portugal krossade Tyskland

Sverige motståndare i finalen Portugal slog den stora förhandsfavoriten Tyskland med förkrossande 5-0. En match som dominerades av ett Portugal som spelades som ett lag mot ett blekt Tyskland som inte fick spelet av fungera.

1-1 när lagen möttes i gruppspelet

Porutgal och Sverige möttes även i gruppspelet i en match som slutade 1-1. Sett över hela den matchen så var Portugal det starkare laget och tryckte bitvis tillbaka Sverige. Men båda lagen var dock nöjda med ett oavgjort resultat och därmed blev det en hyffsat avslagen tillställning.

Oddsen inför Sverige – Portugal

Sverige har varit under dogs hela turneringen och det är inget som har förändrat inför tisdagens final mot Portugal. Kikar vi på oddsen från Unibet ger ett spel på Portugal som vinnare oddset 1,75 och på Sverige som vinnare 5,10 gånger pengarna