UEFA Nations League-slutspelet avgörs denna vecka

UEFA Nations League oddsen på slutspelet

EM-kvalet är givetvis i fokus för oss svenskar denna vecka men samtidigt så ska slutspelet i UEFA Nations League avgöras. Och Nederländerna, Schweiz, Portugal och England kommer att göra upp om titeln. Där England och Portugal är favoriter att vinna titeln hos spelbolaget Speedybet.

Så spelas UEFA Nations League-slutspelet

UEFA Nations League-slutspelet kommer att spelas mellan vinnarna av de fyra grupperna i den högsta divisionen. Semifinalerna kommer att spelas under onsdagen och torsdagen med bronsmatch och finalen på söndagen. turneringen arrangeras av Portugal och matcherna kommer att delas upp mellan Porto och Guimarães.

Semifinal 1: Onsdag 5/5 20:45 Portugal – Schweiz (klicka för de bästa oddsen)

Semifinal 2: Torsdag 6/5 20:45 Holland – England (klicka för de bästa oddsen)

Bronsmatch: Söndag 9/5 15:00

Final: Söndag 9/5 20:45

Matcherna i UEFA Nations League-slutspelet kommer att sändas i Tv4 samt i C Mores TV-kanaler och live stream på webben i C More Play. Kolla in vår TV-guide här.

Vinnaroddsen på slutspelet

Som hemmanation har Portugal en given fördel och här först och främst klar favorit mot Schweiz i sin semifinal. Därmed kanske det inte är så konstigt att Portugal hålls som en vinnarfavorit. I den andra semifinalen är det i min mening jämnt skägg mellan England och Nederländerna mellan vem som går vidare. Spelbolagen håller dock England som favorit att avancera.

Kikar vi på vinnaroddsen hos Speedybet så är det just Portugal och England som hålls högst och båda spelas till samma höga odds, det vill säga 2,80 gånger pengarna. Men skulle dessa två mötas i en final så är det dock England som skulle vara den klara favoriten att vinna titeln. Nederländerna får därmed ses som en liten outsider om titeln och spelas till oddset 4,00. Men med tanke på det nya unga och hungriga laget så skulle det inte förvåna mig om de går hela vägen. Schweiz är en rejäl outsider och det finns inget i min bok som talar för att de skulle ro hem detta. Vinnaroddset 7,50  hos Speedybet är för mig i underkant.

Gå till Speedybet för att spela på Nations League

Portugal2,80
England2,80
Nederländerna4,00
Schweiz7,50

Oddsen är hämtade från Speedybet den 4 juni 2019, kl 11:30