UEFA Supercupfinalen: Barcelona – Sevilla

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Europa League-vinnaren Sevilla möter Champions League-vinnaren Barcelona i UEFA Super Cup i kväll. Barcelona är klar favorit och Unibet sätter oddset till låga 1,33 att Barça tar hem titeln.

Matchstart: tis 11 aug kl 20:45
TV: TV10
Odds (1 -X 2): 1,33 – 5,50 – 9,00

Odds från Unibet >

Sevilla försvarade sin ligatitel i år och är därmed åter i UEFA Supercupfinalen. Förra årets möte med Real Madrid slutade med förlust till Sevilla, då Real Madrid vann med 2-0. Enligt oddsen ser det ut som att ett liknande öde väntar Sevilla även detta år, då Barcelona är klar favorit. Om Sevilla vinner betalar det 9,00 gånger pengarna hos Unibet.

Skadedrabbat Sevilla

Sevilla är skadedrabbat och har flera nya spelare som behöver leverera på topp. Carriço, Pareja och N’Zonzi kommer inte att spela och tveksamt är även att Rami och Kolodziejczak spelar. Tränare Unai Emery säger att skadorna kommer att ha betydelse, men att laget ändå kommer att vara nära att prestera 100%. Enligt Emery handlar det om att acceptera att Barças statistik är bättre och att snabbt greppa möjligheterna när laget har kontroll.

Pedro kan ersätta Neymar

Även Barcelona är skadedrabbat. Alba, Neymar och Douglas spelar inte och Adriano är tveksam. Pedro väntas ersätta Neymar i anfallet, vilket kan bli hans sista match i laget. Barcelona hade stora framgångar i trippelsäsongen 2014/205 och nu hoppas supportrarna på en fortsättning. Oddsen talar i alla fall för att framgångssagan fortsätter.

Barcelonas tränare Luis Enrique säger att han inte bryr sig om huruvida Barcelona är favorit eller inte, då han anser att Sevilla är tuffa motståndare. Varje titel är en utmaning och ju fler man kan vinna desto bättre, enligt Enrique. Det är nionde gången Barcelona är i supercupfinalen och vid vinst tangerar man AC Milans rekord på fem segrar.

Barcelona och Seveilla har mötts 152 gånger, varav Barcelona har vunnit 80 gånger och Sevilla 38.

Matchen spelas i Tbilisi, Georgien.

Skribent: Caroline_a

Skriven den 11 augusti, 2015