UFC 100

Nu är det snart dags för den största kvällen i UFC historia, 12 Juli den kväll vi alla väntat på. Två världsmästarbälten står på spel, i heavyweight Brock Lesnar mot Frank Mir och  i welterweight Georges St-Pierre mot Thiago Alves.

Brock Lesnar – Frank Mir
Brock Lesnar med sina 191 cm och 120 kg kommer in som världsmästare i ett retur möte mot Frank Mir 191 cm och 106 kg. Frank Mir är den enda som slagit Brock Lesner i UFC så det är ett laddat returmöte där båda vill ha revansch. Brock Lesnar som i mångas ögon dominerade matchen totalt, men förlorade på ett benlås.
Brock Lesnar kommer från WWE brottningen i USA många trodde inte på att Brock Lesnar skulle ta sig upp i UFC och ta världsmästarbältet på endast 4 fighter. Men det man inte får glömma när man talar om Brock Lesnar är att han var en duktig amatör brottare. Många som tror på Brock tror han kommer bli en av de största fighterna i UFC:s historia.
Frank Mir en före detta världsmästare tillhör en av världens bästa på subission, vilket visade sig i det tidigare mötet mot Lesnar. När han får tag i ett ben, arm eller nacke kommer de flesta att klappa ut. Men har han det som krävs för att ta Brock Lesnar en gång till?

Georges St-Pierre – Thiago Alves

Georges St-Pierre regerande världsmästare i Welterweight kommer enligt många bli det största testet i hans karier att möta Thiago Alves.

Matcher:
Brock Lesnar – Frank Mir
Georges St-Pierre – Thiago Alves
Dan Henderson  – Michael Bisping
Jon Fitch – Paulo Thiago
Yoshihiro Akiyama – Alan Belcher

Mark Coleman – Stephan Bonnar
Mac Danzig – Jim Miller
Jon Jones – Jake O?brien
Dong Hyun Kim – TJ Grant
CB Dollaway – Tom Lawlor
Matt Grice – Shannon Gugerty

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BIAlWi4wsaE[/youtube]