UFC 106 Ortiz v Graffin

:bwin-logo:Ortiz mot Graffin 2006 UFC superstars mötte dessa två fighters i en legendarisk match. Den 21 november möts dem igen i huvudmatchen i Mandalay bay events center i Las vegas under UFC 106.

Tito Ortiz är en av fighter som varit i UFC längst närmare 12 år och har som målsättning att åter igen ta världsmästarbältet. Forrest Griffin tillhör de bästa fighters som funnits i UFC de senaste 2 åren, Griffin har tidigare varit världsmästare i lightweigth. Det kommer bli en tuff match med mycket känslor.

Under denna gala möts även två av de welterweigts fighters som slår hårdast Josh Koscheck mot Anthony Johnson båda har en likande statistik vad gäller vinster och förluster så här kommer vi att få se en tuff fight båda vill ta nästa steg ett steg närmare en title fight.

Matcher – odds från :bwin:

Tito Ortiz – Forrest Griffin 2,20 – 1,60
Josh Koscheck – Anthony Johnson 1,80 – 1,90
Amir Sadollah – Phil Baroni 1,50 – 2,40
Luiz Cane – Antonio Rogerio Nogueira
Karo Parisyan – Dustin Hazelett 1,85 – 1,85
Ben Saunders – Marcus Davis
Kendall Grove – Jake Rosholt
Paulo Thiago – Jacob Volkmann
Brock Larson – Brian Foster
Caol Uno – Fabricio Camoes
George Sotiropoulos – Jason Dent

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tzj27dwp9zU[/youtube]

Skribent: Big_R

Jag har varit aktiv i någon kampsport i närmare 23 år, det har framför allt varit Brottning och Boxning men sista åren har det varit MMA. Jag har alltid haft ett stort intresse för sportfighting och allt som rör kampen man mot man utan vapen.

Skriven den 18 november, 2009