bet365

UFC 107 BJ Penn VS Diego Sanchez

:bwin-logo:UCF 107 årets sista gala och kanske kommer bli en av de intressantaste. Diego Sanchez kommer möta BJ Penn som inte förlorat en match 155 pounds på nära åtta år och det som står på spel är Lightweight (155 pounds) bältet.

Denna titel match kommer bli mycket underhållande, två bra fighters med olika stilar. Sanchez som slår och slår, som aldrig tycks bli trött. Han möter en av de bästa fightern i UFC:s historia, som haft två mästarbälten i två olika viktklasser. PJ Penn fightas inte för att vinna han fightas för att han älskar det.

Under UFC 107 kommer vi få se submission experten och den två faldig före detta tungviktsmästaren Frank Mir möta Cheick Kongo detta är en stor och viktig fight för båda. Mir är nu på jakt efter att ta sin tredje världsmästartitel. Men han möter Cheick Kongo som är en bra fighter stående med farliga knän.

Lightweight Campionship:
BJ ”The Prodigy” Pen – Diego ”Nightmare” Sanchez

Övriga matcher:
Frank Mir – Cheick Kongo
Jon Fitch – Mike Pierce
Kenny Florian – Clay Guida
Paul Buentello – Stefn Stuve
Alan Belcher – Wilson Gouveia
Matt Wiman – Shane Nelson
Johny Hendricks – Ricardo Funch
Rousimar Palhares – Lucio Linhares
DaMarques Johnson – Edgar Garcia
Kevin Burns – TJ Grant

Kolla in Fighting oddsen på bwin

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vI0N4FZfhHw[/youtube]

Skribent: Big_R

Jag har varit aktiv i någon kampsport i närmare 23 år, det har framför allt varit Brottning och Boxning men sista åren har det varit MMA. Jag har alltid haft ett stort intresse för sportfighting och allt som rör kampen man mot man utan vapen.

Skriven den 10 december, 2009