UFC 108 Evans vs Silva

Årets första UFC gala startar med en huvudmatch i Light hevyweight. Evans vs Silva, denna gala skulle kunna kallas för ”vem ska få ett retur möte mot Lyoto Machida”.

UFC 108 den 2 januari från MGM Garden arena i Las Vegas. Den före detta världsmästaren Rashad Evans möter Thiago Silva som under UFC 102 vann sin match på 95 sekunder mot Evans sparring partner Keith Jardine. Light hevyweight är den viktklass där det finns flest fighters som håller hög klass både Evans och Silva tillhör de bästa i klassen.

Rashad Evans har bara förlorat en match innan och det var emot världsmästaren Lyoto Machida under UFC 98. Han har nu som mål att få en retur match och återta världsmästarbältet.

Thiago Silva från Brasilien, svart bälte i BJJ och har en bra Kickboxning. Silva kommer in i denna fight med endast en tidigare förlust och även det var emot regerande världsmästaren Lyoto Machida.

Huvudmatch:
Rashad Evans – Thiago Silva

Övriga matcher:
Dustin Hazelett – Paul Daley
Joe Lauvon – Sam Stout
Jim Miller – Duane Ludwig
Junior Dos Santos – Gilbert Yvel
Martin Kampmann – Jacob Volkmann
Cole Miller – Dan Lauzon
Vladimir Matyushenko – Steve Cantwell
Mark Munoz – Ryan Jensen
Mike Pyle – Jake Ellenberger
Rafaello Oliveira – John Gunderson

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qiXpwQKucj4[/youtube]

Skribent: Big_R

Jag har varit aktiv i någon kampsport i närmare 23 år, det har framför allt varit Brottning och Boxning men sista åren har det varit MMA. Jag har alltid haft ett stort intresse för sportfighting och allt som rör kampen man mot man utan vapen.

Skriven den 28 december, 2009