UFC 109 Randy Couture vs Mark Coleman

Randy ”the Natural” Couture mot Mark ”The Hammer” Colman en av de större matcherna i UFC:s historia. Det är matchen många fans väntat på. Båda Randy och Colman deltagare i UFC:s hall of famers båda respekterade levande legender innom UFC som gick fighter redan 1996.


Lördagen den 6 februari i Mandalay Bay Events Center kommer vi få se dessa två legender göra upp i huvudmatchen.
Randy Couture som har en brottningsbakrund är bra i clinch situationer och har ett MMA reckord 17-10 Randyhar det sista året gått två fighter, UFC 105 vinst mot Brandon Vera och UFC 102 förlust mot Minotauro Nogueira. Under UFC 91 gjorde Randy en mycket bra fight mot Heavyweight mästaren Brock Lesnar.Randy har genom åren totalt haft 5 världsmästar bälten både i Heavyweigt och i Light Heavyweight.

Mark Colman en slagskämpe men även han med en brottarbakgrund, vilket kommer göra denna match mycket intressant. Mark Colman har ett MMA record 16-9 och senaste matchen under UFC 100 med en vinst mot Stephan Bonnar.Mark Coleman var den första Heavyweight mästaren i UFC. Han lämnade UFC och gick över till Pride i Japan och blev Heavyweight mästara även där.

I Middeleweigt kommer vi få se en match mellan Nate Marquarde och Chael Sonnen. De tillhör klassens topp skickt och fightas för att komma ett steg närmare en chans att få gå om Middeleweigt bältet.
Nate har ett MMA record 32-8-2 och har en enorm match erfarenhet. Även Chael Sonnen har stor matcherfarenhet med ett record 25-10-1 Chalels styrka är hans brottning.

Huvudmatch:
Randy Couture – Mark Coleman

Övriga matcher:
Nate Marquardt – Chael Sonnen
Mike Swick – Paul Thiago
Demian Maia – Dan Miller
Matt Serra – Frank Trigg
Mac Danzig – Justin Buchholz
Melvin Guillard – Randys Torres
Phillipe Nover – Rob Emerson
Brian Stann – Phil Davis
Tim Hague – Chris Tuchscherer
Mostapha Al Turk – Rolles Gracie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p_czKh2MFDw[/youtube]