UFC 111 ST-PIERRE vs HARDY, MIR vs Carwin

Två världsmästar bälten står på spel när UFC 111 går av stapeln från Prudential Center i Newark, New Jersey. I welterweight Georges St-Pierre mot Dan Hardy. Samt Interim heavyweight championship matchen mellan Frank Mir och Shane Carwin.

George St-Pierre 2009 års ?fighter of the year? som totalt dominerat welterweight klassen sedan han tog världsmästar titeln 2008. Möter Britten Dan ?the outlaw? Hardy som är en extremt tuff fighter där styrkan återfinns I hans stående.
Den match som kanske är ännu mer intressant är matchen mellan Frank Mir och Shane Carwin där vinnaren kommer att få möta regerande världsmästaren Brock Lesner i sommar. Mir har lagt på sig ett antal kilo för att bättre passa in i klassen, han möter en knockout expert som inte gått längre än en rond 11 segrar och inga förluster.

Huvudmatch:
Georges St-Pierre – Dan Hardy (Welterweight championship)
Frank Mir – Shane Carwin (Interim heavyweight championship)
Övriga matcher:
Ben Saunders – Jake Ellenberger
Jon Fitch – Thiago Alves
Jim Miller – Mark Bocek
Nate Diaz – Rory Markham
Kurt Pellegrino – Fabricio Camoes
Rodney Wallace – Jared Hamman
Rousimar Palhares – Tomasz Drwal
Matthew Riddle – Greg Soto

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q_ZWv-x_mzw[/youtube]

Skribent: Big_R

Jag har varit aktiv i någon kampsport i närmare 23 år, det har framför allt varit Brottning och Boxning men sista åren har det varit MMA. Jag har alltid haft ett stort intresse för sportfighting och allt som rör kampen man mot man utan vapen.

Skriven den 25 mars, 2010