UFC 116 Brock Lesnar vs Shane Carwin

Matchen vi alla väntat på, UFC 116 från MGM Garden Arena i Lasvegas. Ett Heavyweight bälte står på spel, den regerande världsmästaren Brock Lesnar som är åter i oktagonen efter en lång tid av sjukdom han möter den ”interm champion” Shane Carwin som lyckats vinna alla sina fighter i första ronden.


Detta kommer att bli en av de största fighterna i UFC’s historia Shane Carwin är helt klart Brocks Lesners farligaste utmanare båda har en bakgrund i den klassiska brottningen. Det har visat sig att det Carwins hand träffar kommer att slockna. Men även Brock Lesnar har hårda slag där motståndare flugit bakåt över Oktagonen efter en träff. Detta är en intressant match Carwin har inte gått en match längre en en rond samtidigt har Brock dominerat sina motståndare i UFC totalt.

Under denna gala skulle det varit ännu en mycket intressant match mellan Yoshihiro Akiyama mot Vendela Silva fd. Pride champion som tillhör en av världens populäraste fighter. En skada har gjort att Silva tvingats tacka nej till fighten och ersätts av Chris Leben. Vilket är tråkigt då många och framförallt Akiyama har väntat på denna fight.

Huvudmatch:
Brock Lesnar – Shane Carwin

Övriga matcher:
Yoshihiro Akiyama – Chris Leben
hris Lytle – Matt Brown
Krzysztof Soszynski – Stephan Bonnar
Georg Sotiropoulos – Kurt Pallegrino
Brendan Schaub – Chris Tuchscherer
Seth Petruzelli – Ricardo Romero
Kendall Grove – Goran Reljic
Gerald Harris – Dave Branch
Daniel Roberts – Forrest Petz
Jon Madsen – Karlos Vemola

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YLD5IVyQmDA[/youtube]