UFC: José Aldo – Conor McGregor livestream

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Natten till söndag ska titelmatchen mellan José Aldo – Conor McGregor äntligen avgöras. En titelmatch vi väntat länge på och oddsen är mycket jämna från spelbolaget Unibet, som också kommer att sända matchen mellan José Aldo – Conor McGregor livestream.

Matchstart: Söndag 06:00

Se matchen livestream hos Unibet

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-2): 1,42 ? 4,50 ? 7,25
Över/under 2,5 ronder: 1,83 – 1,91
Aldo vinner på avslut, ja/nej: 2,80 – 1,40
McGregor vinner på avslut, ja/nej: 2,30 – 1,57

Odds från Unibet

Redan i somras skulle den regerande mästaren i fjädervikt brasilianaren José Aldo och den regerande interimsmästaren i fjädervikt irländaren Conor McGregor ha möts. Men tre veckor innan mötet skulle äga rum så lämnade Aldo återbud på grund av skada. McGregor fick istället möta amerikanen Chade Mendes och vann på TKO i den andra ronden. Att McGregor vann mötet mot Mendes på avslut är inget anmärkningsvärt då 16 av hans 18 vinster har varit genom avslut.

Nu ser det dock ut som att matchen mellan Aldo och McGrogor kommer att bli av, denna gång på UFC-galan 194 som kommer att äga rum på på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas.

Det har varit mycket snack inför matchen, inte minst från McGregors sida då han tagit alla chanser han fått för att psyka Aldo. Men det är inte bara tomt snack bakom kulisserna, utan båda har stark statistik bakom sig. Aldo med 18 raka vinster och Conor med 13 raka vinster. Statistik som talar för att detta kommer att bli en högintressant match.

Jämna odds

Kikar vi på oddsen från spelbolaget Unibet så tror de också på en riktig rysare. Just nu ger ett spel på Aldo oddset 1,90 och ett spel på McGregor som vinnare 1,95 gånger pengarna.

McGregor är känd för att vinna sina matcher på avslut och gör han det i även denna titelmatch så ger det oddset 2,30 gånger pengarna.

Se José Aldo – Conor McGregor livestream hos Unibet

Vill du följa matchen matchen mellan José Aldo – Conor McGregor livestream så kan du göra det hos Unibet, det enda som krävs är ett konto med insatta medel.

Se matchen livestream hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 december, 2015