Unibet ändrar bonussystemet och slår samman plånböckerna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Unibet har byggt om sin oddssektion och slagit samman sina plånböcker vilket gör det ännu lättare för dig att spela och ta del av spelbolagets bonusar.

Från och med idag slår Unibet samman alla deras plånböcker till en och samma. Tidigare har Unibet haft olika plånböcker vilket innebar att du var tvungen att överföra pengar mellan de olika plånböckerna beroende på om det var poker, casino eller odds du var intresserad av att spela på. Men nu slipper du detta extra arbete och alla pengarna som du sätter in hamnar i en och samma plånbok istället.

En annan ny smidig funktion är att du via ”Mitt konto” numera aktiverar de bonuserbjudanden som du är intresserad av och kan följa hur du har omsatt dina aktiva bonusar.

Unibet oddssektion Man har även passat på att rusta upp sin oddssektion som har fått ett helt nytt förenklat och förbättrat utseende. I den nya oddssektionen har man bland annat integrerat livebetting vilket innebär att den gamla separata livebettingklienten försvinner.

Kolla in den nya oddssektionen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 april, 2013