Unibet: De blivande världsmästarna går in i VM

:unibet-logo:Nu kliver hela VM:s favorit Spanien in i hetluften och möter ett taggat Schweiz i sin premiär. Det mesta talar för Spanien. Det som gör laget till kanske ett av turneringens främsta är just mångfalden i truppen. Det finns alternativ till ALLA positioner i startelvan på bänken. Unibet tror på Spanien som världsmästare.

Det är vedertaget att det lag som har en suverän defensiv också går långt i dylika mästerskap. Titta på Spanien och njut! Världsmålvakt Casillas längst bak. Betongförsvar via Capdevila och Sergio Ramos, dessutom en ständigt kämpande Carlos Puyol som alltid ger sitt max. Det roliga är att vi fortfarande inte har pratat varken mittfält eller anfall.

”Bredden är magisk. På mittfältet finner vi Iniesta, Xavi, Fabregas, Navas – alla som kan slå just den där passningen till ständigt löpande David Villa eller Fernando Torres (skadefri?). Nej; Spanien ÄR favorit pga av fakta i målet. Ett land med TVÅ kraftfulla lag; ett på plan och ett på bänken ger Spanien tydliga förutsättningar till att vinna VM i Sydafrika 2010,” berättar Andreas Slätt, :Unibet:.

ODDS VINNARE FOTBOLLS-VM SYDAFRIKA 2010 10 MEST SPELADE LAG – vilket lag vinner?
Spanien 4,50
Brasilien 6,00
Argentina 7,50
England 9,00
Holland 9,00
Tyskland 10,00
Italien 18,00
Frankrike 25,00
Portugal 30,00 
Elfenbenskusten 35,00

Skribent: Johan

Skriven den 16 juni, 2010