Unibet har bäst sportspel i Europa

:unibet-logo:För andra året i har Unibets sportbok korats till Europas bästa av eGaming Review magazine i mycket hård konkurrens med bland andra Betclick, Betsson och Bwin.
Ett förbättrat produkterbjudande låg bakom segern och nu stärker :Unibet: sin position som det ledande spelbolaget i Europa.

– Sportspel är Unibets nyckelprodukt och ligger oss varmt om hjärtat. Vi försöker ständigt utveckla vårt erbjudande inom det området och att vi utses till Europas bästa på just sportspel är extra smickrande, säger Petter Nylander, vd för Unibet.

eGaming Review magazine prisade Unibet för sin omstrukturering av sportboken som har förbättrat spelutbudet de senaste 12 månaderna avsevärt. Tack vare sitt förbättrade utbud lyckades Unibet bibehålla tronen ytterligare ett år.

– Vi jobbar oerhört hårt med att ständigt förbättra utbudet inom sportboken och det är trevlig att vårt hårda arbete uppmärksammas. Exempelvis har vi märkt av ett ökat intresse för Live-betting och just nu är det ett prioriterat område, säger Andreas Slätt, marknadschef på :Unibet:.