Unibet sänder Barcelona-Valencia live

:unibet-logo:Spelbolaget Unibet har under 2009-2010 tagit upp kampen om sporttittarna och har bl a köpt upp livestreaming-rättigheterna runt hela La Liga och nu på söndag den 14 mars direktsänder Unibet matchen mellan Barcelona-Valencia. En riktig godbit för alla fotbollsentusiaster mellan de två topplagen i Primera División.

-Det känns riktigt bra att kunna ge våra kunder denna möjlighet. Sport och spel hör ihop. Livebetting höjer temperaturen och ger extra krydda till en direktsänd match. Satsningen med uppköp av livestreaming-rättigheter är en naturlig följd av livebetting som företeelse; att spela samtidigt som man tittar på en idrottsmatch, har ökat dramatiskt senaste året, berättar Andreas Slätt, :Unibet:.

Den senaste fajten mellan Barcelona och Valencia slutade oavgjort; 0-0, men det var en fartfylld match med många chanser åt bägge håll. Zlatan spelade inte den gången och kommer inte att spela till helgen heller pga avstängning.

– Barcelona är naturligtvis favoriter till segern med tanke på hemmaplan. ALLA har höga krav på Barcelona och kräver ständig framgång, men spelet har sett lite knackigt ut på slutet och Valencia är ett bra lag som kan överraska. Ett oavgjort resultat igen är ingen utopi och när matchen, som Unibet direktsänder, startar ger ett kryss goda 4,25 gånger pengarna, avslutar Andreas Slätt hos spelbolaget Unibet.

Så ser du matchen mellan Barcelona-Valencia live hos Unibet

Registrera dig på Unibets sajt eller logga in direkt om du redan är kund

:Unibet: ger dig som ny kund 100% i insättningsbonus upp till 500 kr. Sätt in 500 kr och :Unibet: ger dig 500 kr extra att spela för.

< ?php $bet_obj_array = array(13371); include("oddsjamforelse/templates/odds_match.php"); ?>