Unibet sänder Kazakstan – Sverige livestream

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Efter segern mot Irland är det Kazakstan som står för motståndet i kvällens bortamöte i VM-kvalet. Även om det kommer att bli tufft för Sverige så är det en match man ska vinna. Vill du se matchen livestream kan du göra det hos Unibet.

Matchstart: 18:00
TV: Kanal 5
Livestream: Unibet
Odds (1-X-2): 10,50 – 5,40 – 1,28 (Unibet)

Sverige är klar favorit i kvällens bortamatch mot Kazakstan, om man kollar på oddsen från Unibet. Spelbolaget ger låga 1,28 gånger pengarna för en svensk seger och 10,50 gånger pengarna om Kazakstan skulle vinna. Har du ingen möjligt att följa matchen i Kanal 5, så kan du göra det direkt hos Unibet, livestream direkt i din dator, det enda som krävs är att du har ett konto med insatta medel eller har lagt ett spel inom 24 timmar.

Det gäller att inte underskatta Kazakstan

Det gäller att Sverige inte underskattar Kazakstan i kväll och visar upp effektivtet när chanserna ges, för chanser kommer det att finnas eftersom Kazakstan är kända för att inte parkera bussen trots att man möter ett tufft motstånd. Österrike lyckades bara få med sig 1-1 samt att Irland var när att tappa poäng, så Sverige kan vänta sig en tuff match. Dock är det mycket som talar för en svensk seger i kväll. Sverige har det bästa laget på pappret samtidigt som Kazakstan inte har mycket att spela för, så allt annat än tre poäng vore lite av ett fiasko.

Förutsättningarna

Efter segern mot Irland och Österrikes förlust mot Tyskland sitter nu Sverige i förarsätet i kampen om andra platsen i gruppen och en seger i kväll ger Sverige ytterligare andrum inför den viktiga matchen mot Österrike i oktober.

Gula kort oroar

Det som är lite oroande inför denna landskamp är de gula korten på Zlatan Ibrahimovic, Albin Ekdal och Pontus Wernbloom. Ytterligare gula kort för trion i kväll och en avstängning väntar i det otroligt viktiga mötet mot Österrike i nästa omgång.

Håll även ett öga på Österrike – Irland

Ett annat viktigt möter i grupp c kväll, för Sverige del, är Österrike – Irland. Ett oavgjort resultat vore det bästa för Sveriges del men kollar man på oddsen är Österrike spelbolagens favorit.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 september, 2013