Unibet storsatsar på Prix d’Amérique

:unibet-logo:Söndagen bjuder på storloppet Prix d’Amérique där de 18 bästa hästarna just nu gör upp om hela ?500 000 i förstapris. Unibet bjuder på de hetaste oddsen samt möjligheten att välja mellan att spela till fasta odds och direkt på de franska oddsen genom Fransk Travsport, där man även ger dig 15% extra på nettovinsten!

Mycket talar för fransk dominans på Vincennes i söndagens stora lopp. Meaulnes du Corta vann 2009 och får gälla som favorit även i år. Han jagas i första hand av Rolling d’Heripre och Ready Cash.

För svensk del står hoppet till Opal Viking som gör sin sista start i storloppet. Hästen kom tvåa 2008 efter Offshore Dream och femma 2009. Frågan är om Opal Viking har något krut kvar till årets upplaga av Prix d’Amerique?

Oddsen på de svenska hästarna är ofta mycket attraktiva eftersom fransmännen är patrioter och helst spelar på hemmastjärnorna. De svenska hästarna blir därför ofta ”bortglömda”, vilket innebär att du som Unibetkund kan få bra betalt för dina insatser.

Hos Unibet kan du spela på Prix d’Amerique till fasta odds, där du bland annat hittar H2H-odds. Dessutom erbjuder Unibet de franska oddsen, du får alltså det odds som erbjuds på banan i Frankrike. Dessutom lägger :unibet: på 15% på nettovinsten!