Unibet tror på Bayern

:unibet-logo:Inget lag verkar kunna rå på Bayern München för tillfället, inte i Tyskland i alla fall. Frågan är om lagmaskinen är lika stark när det blir dags för åttondel mot Fiorentina i Champions League i kväll? Dessutom ska Arsenal ta sig an svårspelade Porto.

Matcherna sänds i Viasats sportkanaler och hos :Unibet: spelar du som vanligt Live Betting!

Unibet har analyserat båda mötena. Porto och Arsenal har mötts fyra gånger i Champions League. Samtliga möten lagen emellan har slutat med att ett lag har gått mållöst från planen. Att det sker även i kväll står i 1,80 hos Unibet.

På två försök har Arsenal inte lyckats vinna eller göra mål på Porto på Estádio do Dragão och Wenger är nog nöjd med att få med sig ett oavgjort resultat hem till Emirates. Ett spel på 1X ger 1,40 hos Unibet.

Se fler odds på Porto – Arsenal

Europas kanske formstarkaste lag för tillfället är Bayern München. I Bundesliga kör lagmaskinen över allt och alla och i kväll får vi reda på om formen håller i sig även i Europaspelet. För Fiorentina är situationen den omvända, på de fem senaste matcherna i Serie A har det blivit en oavgjord och fyra förluster där Viola dessutom blivit nollade.

Mycket talar för att Bayern vinner det här och ett spel på 3-vägs handicap, vilket innebär att tyskarna måste vinna med två mål eller fler, ger 2,16 i odds hos :Unibet:.

Se fler odds på Bayern Munchen – Fiorentina