Unibet: United övertalar Ferguson

Enligt uppgifter från engelsk media har Alex Ferguson meddelat Manchester Uniteds styrelse att han styr laget en säsong till och sedan är det över. Manchester United inleder nu sin jakt på en ny manager. Enligt spelbolaget Unibet lutar det dock åt att klubben övertalar Alex Ferguson att stanna en säsong till.

Om Alex Ferguson infriar sitt löfte och lämnar klubben, efter 25 framgångsrika år, har Manchester United en uppsjö av heta efterträdare att välja bland. Den hetaste av alla är Jose Mourinho enligt :Unibet:.

? Mourinho är ett välrenommerat namn i England. Han har vunnit sex stora titlar med Chelsea och förra året vann han Serie A med Inter. Inget tvivel om att Mourinho är en av världens bästa tränare. Det som talar emot honom är han att han är en flyttfågel som ständigt söker nya utmaningar. City kanske skulle passa honom bättre. United vill ha kontinuitet, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

Övriga kandidater till tränarposten är bland annat Englands förbundskapten Fabio Capello, Aston Villas Martin O?Neill och Barcelonas Pep Guardiola enligt Unibet.

? Pep Guardiola är nog en liten favorit hos Uniteds styrelse. Han vinner allt med Barcelona och talar bra engelska. Kanske kan han locka med sig ett par namn från Barcelona också. Däremot lämnar han nog inte sitt älskade Barca i första taget. Personligen tror jag att de sneglar på Evertons David Moyes, säger Andreas Slätt.

Favoritoddset är ändå att Alex Ferguson stannar ytterligare en säsong på Old Trafford.
? Först och främst vet inte om det är 100 procent bekräftat att han lämnar och vi tror inte att United vill bli av med honom heller, säger Andreas Slätt.
 

Vem kommer att vara Manchester Uniteds huvudtränare den 1 september 2011?
*Odds från :Unibet:

Ferguson, Sir Alex  1,55          
Mourinho, José  3,00
O’Neill, Martin  5,00
Moyes, David 7,00
Blanc, Laurent  12,00                                             
Capello, Fabio 15,00
McLeish, Alex  20,00
Hiddink, Guus 30,00