Upp till 2,50 gånger pengarna om Zlatan gör mål i kväll

Zlatans PSG väntas ta en relativ enkel seger i kvällens bortamöte i Champions League mot kroatiska Dinamo Zagreb, om man kollar på oddsen från spelbolagen. Skulle Zlatan, återigen, göra mål så ger William Hill upp till 2,50 gånger pengarna.

Det är ett mycket viktigt möte som PSG har i kvälls Champions League. Med en vinst och en förlust ligger de på andra plats i grupp A med tre poäng. Skulle det bli förslust i kväll samtidigt som Dynamo Kiev vinner borta mot Porto så kan de bli tufft för PSG att ta den förväntade platsen i slutspelet.

Men om man tittar på oddsen så talar mycket för PSG. Trots bortamatch så ger William Hill låga 1,53 gånger pengarna om PSG skulle vinna. Skulle Zlatan göra mål, återigen, så ger spelbolaget 1,91 gång pengarna och hela 2,50 gånger pengarna om PSG även vinner matchen.

Här hittar du alla matcher och oddsen inför kvällen omgång av Champions League

Oddsen från William Hill Dinamo Zagreb – PSG

1-X-2
6,00 – 4,00 – 1,53

Andra spel
Zlatan att gör mål – 1,91 gånger pengarna
Zlatan gör 2 eller fler mål – 5,00 gånger pengarna
Zlatan att göra mål och PSG att vinna – 2,50 gånger pengarna

Spela hos William Hill

Fler odds från spelbolagen hittar du nedan

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 oktober, 2012