Uppdaterade Premier League odds

Betway.com erbjuder uppdaterade odds på säsongsspel för världens bästa fotbollsliga, Premier League, under hela säsongen. Bland annat erbjuds odds på vinnare av ligan, skyttekung samt slutplacering i den över halvan av tabellen. Säsongsspel är ett sätt att hålla liv i ligan under hela säsongen, visa att du har de rätta analytiska förmågorna och utnyttja Betways insättningsbonus för betting på dina favoriter!

En bit in på höstkanten brukar det visa sig vilka lag i ligan som hittat rätt och vilka som kämpar med interna problem. Liverpool har inte bjudit sina fans på något vidare skönspel hittills i år, det är utan att överdriva en riktig katastrof, och laget är parkerat i botten på tabellen. Att Fernando Torres skulle kunna vända på trenden genom att vinna skytteligan ses som knappast troligt då det idag betalar hela 17 gånger pengarna. Före säsongen fanns spel till 8 gånger pengarna tillgängligt för betting online – och Torres var nästfavorit till att ta hem skytteligatiteln. Än är inte säsongen slut, men det behövs onekligen nya friska tag i Liverpool.

Chelsea, som innan säsongen stod i 2,60 gånger pengarna att ta hem titeln i Premier League har hittills visat många lag var skåpet ska stå. Betways oddssättare har blivit tvungna att sänka Chelseas odds till 1,55 gånger pengarna då de är stora favoriter till att vinna. De enda riktiga utmanarna till Chelsea att vinna Premier League den här säsongen är, när oddsen får tala, Manchester United. Kan Sir Alex Fergusons pojkar göra vad som krävs i år? Att Chelsea har den största stjärnan i Premier League i sitt lag, ja det är givetvis Didier Drogba jag syftar på, är förstås en del av förklaringen till lagets framgång. Kan den urstarka ivorianen ta hem skytteligatiteln till oddset 2,60 – ett spel som innan säsongen startade stod i 6 gånger pengarna.

Oavsett om dina stjärnor heter Drogba, Rooney, Torres, Tevez eller om du hellre spelar på andra sporter som ishockey eller tennis hittar du alltid spelvärda odds och roliga specialspel hos Betway.com. Spelar du hellre poker på nätet eller casino online hittar du en fantastisk insättningsbonus och de senaste och häftigaste spelen hos Betway.

Registrera ditt konto idag för att ta del av spänningen redan nu!

Skribent: Johan

Skriven den 13 oktober, 2010