Uppsalaborna var bäst på vadslagning 2011

:paf-logo:Enligt ny statistik från det åländska spelbolaget Paf.com så toppar i studentstaden Uppsala listan över de städer i Sverige som har de mest framgångsrika vadslagarna under 2011.

Uppsala toppar :Paf:s lista och har en relativt stor marginal ned till de tre efterföljande städerna Göteborg, Stockholm och Malmö. Och så här säger Paf själva om varför Uppsala toppar listan:

? Det är förstås mycket svårt att svara på, men kanske kan det förklaras med att Uppsala är en studentstad. Möjligtvis satsar en större andel på att seriöst försöka tjäna pengar på vadslagning. Har man ett matematiskt sinne och idrottsintresse kan man mycket väl lyckas dryga ut studiekassan med lite ?betting?.

:Paf: har gjort beräkningen på hur mycket vinst, i procent, som spelarna i respektive stad har.

Städerna som toppar vadslagninglistan hos Paf.com 2011

– Uppsala
– Göteborg
– Stockholm
– Malmö

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 januari, 2012