Uruguay, Mexiko och Sydkorea gör Argentina sällskap

Det börjat dra ihop sig i Fotbolls-VM. Alla lag har nu spelat två matcher var och när vi idag går in i den tredje rundan har flera stora nationer kniven mot strupen. Idag ska både Lars Lagerbäcks och Frankrikes VM-öde bestämmas. Vi har oddsen.

Först ut är grupp A där Uruguay och Mexiko tar sig vidare om man spelar oavgjort. Frankrike måste således vinna mot Sydafrika, samtidigt som Uruguay eller Mexiko vinner. I så fall måste Frankrike dessutom plocka in en hel del mål. Sydafrika har samma förutsättningar som Frankrike.

Mexiko-Uruguay 3,60-1,75-4,30

*odds från :bwin:
?Det har inte varit många matcher förut där det nästan varit säkert att det kommer bli ett kryss. De bägge Sydamerikanska lagen behöver endast ett kryss för att säkra sin plats i åttondelsfinalen. Om Frankrike som väntat slår Sydafrika måste de lita till att något lag vinner för att de ska ta sig vidare. Vi kan därför förvänta oss ett defensivt spel från bägge lagen. Allting annat än ett kryss skulle vara en överraskning. Sorry, Frankrike!? säger bwins oddsättare.

Frankrike-Sydafrika 1,91-3,50-3,70

*odds från :bwin:
?Det ser ut som VM är över för Frankrike. Det här handlar bara om att rädda lite av anseendet. Den enda chansen för Frankrike är om vi har en vinnare i matchen mellan Mexiko och Uruguay. Sydafrikas chans att vinna är mer teoretiska än något annat – Frankrike måste vinna någon gång?, säger bwins oddsättare.

Odds Online tippar som :bwin: och sätter en slant på oavgjort mellan Uruaguay och Mexiko.

Hoppet lever för Lagerbäck

I grupp B är förutsättningarna annorlunda. Maradonas Argentina är redan klara för åttondelsfinal och möter ett Grekland som måste ta poäng för att gå vidare. Helst seger, men oavgjort kan räcka.

För Lars Lagerbäcks Nigeria är det bara tre poäng som gäller mot Sydkorea. Slår Argentina, som väntas ställa över en hel del ordinarie spelare, samtidigt Grekland lever VM för svensken.

Grekland-Argentina 6,50-3,50-1,55

*odds :bwin:
?Grekland bevisar att du aldrig ska underskatta underdogs. Efter en katastrofal förstamatch förväntade sig ingen att Europamästaren 2004 skulle vinna mot Nigeria. Men det ser ut som Rehagels lag fortfarande har chansen att ta sig förbi gruppspelet. De har bara ett problem: de möter Argentina. Maradona kommer att elda upp sitt lag för att se till att de inte har någon chans mot sin ?grouchos?. Tyvärr Otto, det ser kört ut?, säger bwins oddsättare.

Nigeria-Sydkorea 2,75-3,20-2,45?

*odds :bwin:
?Nigeria och Sydkorea har bägge en teoretisk chans att ta sig vidare. Om Grekland, som förväntat, förlorar mot Argentina behöver Sydkoreanerna bara ett oavgjort resultat. Nigeria behöver dock en vinst och hjälp från Maradonas mannar. Fördelen Nigeria skulle kunna ha är om Sydkorea fortfarande vacklar efter förlusten mot Maradonas manskap?, säger bwins oddsättare.

Vi tror att Argentina gör jobbet mot Grekland samtidigt som det blir oavgjort mellan Nigeria och Sydkorea. Det skulle innebära att Sydkorea tar sig vidare.

?