USA-valet: Än är det inte över – så säger oddsen

USA-valet 2020 oddsen inför avgörandet

USA-valet är ännu inte avgjort. Men rösträkningen är inne på sluttampen och Unibet har kapat oddsen rejält på Biden som vinnare i valet.

Valet i USA har dragit ut lite på tiden och i sex delstater är rösterna ännu inte är helt räknade. Biden leder just nu med 253 elektorer mot Trumps 213.

Dock är det långt ifrån avgjort då Trump leder i fyra av de sex delstaterna samtidigt som Joe Biden ledning är knapp i de övriga två. Tar Joe Biden hem de två han leder i så får han exakt 270 elektorer, vilket är tröskeln han behöver nå för att bli president.

Biden är nu stor oddsfavorit

Det går fortfarande att bettapå utgången av valet hos Unibet. Och trots Bidens knappa ledning i de två delstater han behöver så har oddsen kapats rejält till låga 1.16 hos Unibet. Skulle pendeln svinga över till Trump på sluttampen så ger det oddset 5.00.

Det går också att spela på fyra av de sex delstaterna som ännu inte är avgjorda, Arizona, Georgia, Nevada och Pennsylvania. Av de fyra är de Georgia som är mest oviss men Unibet ger Biden ändå låga 1.55 att vinna delstaten.

Gå till Unibet

Oddsen på USA-valet

Unibet har satt spelstopp till 18:00 men just nu är det oklart när rösträkningen i de olika delstaterna är klara.

Se oddsen på valet, från Unibet, nedan.

Vinnare

SpelVinstchansOdds
Joe Biden
93.69% 1.01 Spela
Donald Trump
6.31% 15.00 Spela

Oddsen från Unibet ovan gäller tom 18:00 den 5 november.