USA-valet: Trump leder mätningen men Clinton är favorit

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Den senaste opinionsmätningen gav Donald Trump ett uppsving i racet om att vinna presidentvalet i USA och leder nu före Hillary Clinton. Kikar vi på oddsen så är de ändå klart till Clintons fördel.

Donald Trump har överraskat alla genom att helt otippat bli republikanernas presidentkandidat och kommer nu att göra upp med Hillary Clinton om att ta över presidentposten efter Barack Obama.

Trump har tagit ytterligare kliv i kampen om att bli USA:s nästa president och efter det senaste konventet så så ökade Trump sitt stöd. Trump har nu gått om Hillary då den senaste undersökningen (från CNN/ORC) ger Trump ett väljarstöd på 48 procent medan Hillary får 45 procent.

Trots att Trump nu har taktpinnen i kampen om presidentposten så håller spelbolaget Unibet fortfarande Hillary som klar favorit då ett spel ger låga 1,50 gånger pengarna mot ett spel på Trump som just nu ger 2,45 gånger pengarna.

Att bli USA:s nästa president

Hillary Clinton: 1,50

Donald Trump: 2,45

Här kan du spela på USA-valet hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 juli, 2016